This product is currently not available.
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMFORT
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMFORT

Vanička pod kapra Carp Expert Comfort

Kroky při ochraně ryb jsou háčky bez protihrotu, šetrné zdolávání, desinfekce a v neposlední řadě používání podložek, vaniček. Tradiční kaprařské podložky už znamenaly výrazný krok vpřed v tomto ohledu, protože adekvátním vlhčením ochránili rybám vrstvu slizu a díky houbovitému materiálu si nedokázaly sami ublížit.

1. Horní výška rámu je 40cm! Tato výška je už dokonalá k tomu, abychom pohodlně klečeli a vyjmuli háček s potřebným komfortem. V neposledí řadě dokážeme bezpečně pózovat s rybou, protože pokud by i vyskočila, tak pár centimetrů pod ní je vanička a nespadne do ní, jen do ní jemně sklouzne.

2. Disponuje obrovskými rozměry! Její délka je 120cm a šířka 80cm, proto i největší kapr na světe, ale z menších i 2-3 kapry dokážeme umístit do této vaničky. Kostra je tvořena silnými, a přeci lehkými kovovými trubkami. Složitelný, proto se lehce přenáší. Transportní rozměry: 60x80x18 cm.

3. Vrchní rám disponuje polstrovaným potahem, proto neublížíme rybě během neopatrného pohybu. Spodní část je odolná a velmi rychle schne. Na obou stranách je ukončený síťovým materiálem, proto z něj vyteče přebytečná voda. Má silné a odolné šití.

Pokud respektujeme své protivníky a je pro nás důležitá jejich ochrana, vybereme si kaprařskou vaničku Carp Expert Comfort.

CARP EXPERT ANTISEPTICKÝ SPREJ SEPTOCARP
110.00 Kč
KAMASAKI PODLOŽKA POD KAPRA
309.00 Kč
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMPACT
2 159.00 Kč
CARP EXPERT PODLOŽKA POD KAPRA ORIGINAL 130x85CM
809.00 Kč
BENZAR MIX ANTISEPTICKÝ SPREJ
114.00 Kč
KOÓS RUKAVICE NA SUMCE PHANTOM
429.00 Kč
Žádné související články
No related videos