This product is currently not available.
CARP EXPERT ENZYMAX FEEDER - MIX + KRMNÁ SMĚS
CARP EXPERT ENZYMAX FEEDER - MIX + KRMNÁ SMĚS
Balení kompletního vábivého materiálu pro kapry, amury, jako i kapitálních cejnů i karasů.
Co je Enzymax?
Enzymax nástraha na háček ve sklence je skutečnou novinkou v nabídce nástrah!
Zrna necháme řízeným procesem naklíčit, proces ukončíme tehdy, kdy je množství enzymů, bílkovin a minerálních látek v zrnech v největší koncentraci. Tehdy jsou balené, díky čemu si uchovávají vysoký obsah enzymů. Tím znamenají pro ryby nenahraditelnou obživu. Výrazně úspěšnější, než vařené či suché krmné zrna, které mají výživovou hodnotu mnohem menší, než naklíčené zrna. Proto je více milují i ryby!
Ani vzhledově nepatří mezi nezajímavé, protože ze zrna vykukující klíček pestré barvy znamená pro ryby neodolatelný pohled.
V našem případě se do balení, přesněji do kbelíku, dostaly tři litry mixu zrn a bázi pšenice. Díky kbelíku je příprava a převoz nástrahy jednodušší. Na dně kbelíku se nacházejí Enzymax kukuřice v hermeticky uzavřeném sáčku, což udržuje dlouhotrvající čerstvost produktu, nám dává možnost, abychom z něho použili tolik, kolik chceme. V horní části kbelíku se nachází tácek na krmnou směs. Ke každému kbelíku Enzymaxu patří 1 kg krmné směsi. Příchuť se v závislosti od barvy liší, ale složení a velikosti zrn jsou přibližně stejné. Jako bonus se do něho dostala barevná anglická strouhanka, pelety a mleté pelety, čím se směs stala ještě vábivější. Nemáme proto jiný úkol, než pomocí Enzymax aroma nálevu namícháme naší krmnou směs a přidáme potřebné množství zrn.
Enzymax Feeder Mix + Krmná směs je dostupná v následujících příchutích:
- Jahoda . ryba: Vábivá příchuť vhodná k lovu po celý rok. Díky červené barvě není rušívá pro ryby, přeci však zaujme jejich pozornost.
- Koření- Krill: Oblíbená kombinace, která patří k zřídkavým v okruhu nástrah. Charakteristická vůně krillu a koření láká ryby především v létě, na jaře a v zimě. Tento typ se vyplatí vzít s sebou i na delší rybářské túry. Krmná směs černé barvy nepůsobí poplašně pro ryby ani ve studené vodě.
CARP EXPERT KUKUŘICE
114.00 Kč
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
131.00 Kč
CARP EXPERT KONOPE NATURAL
180.00 Kč
TÍMÁR MIX PRAŽENÉ KONOPNÉ SEMENO
221.00 Kč
CARP EXPERT KRMNÁ SMĚS
105.00 Kč
CARP EXPERT SEVEN MIX
155.00 Kč
Žádné související články
No related videos