This product is currently not available.
CARP EXPERT ENZYMAX NÁSTRAHA VE FLAŠCE
CARP EXPERT ENZYMAX NÁSTRAHA VE FLAŠCE
Enzymax nástraha na háček ve sklence je skutečnou novinkou v nabídce nástrah!
Zrna necháme řízeným procesem naklíčit, proces ukončíme tehdy, kdy je množství enzymů, bílkovin a minerálních látek v zrnech v největší koncentraci. Tehdy jsou balené, díky čemu si uchovávají vysoký obsah enzymů. Tím znamenají pro ryby nenahraditelnou obživu. Výrazně úspěšnější, než vařené či suché krmné zrna, které mají výživovou hodnotu mnohem menší, než naklíčené zrna. Proto je více milují i ryby!
Ani vzhledově nepatří mezi nezajímavé, protože ze zrna vykukující klíček pestré barvy znamená pro ryby neodolatelný pohled.
Do praktických uzavíratelných skleniček se dostaly vyselektované kukuřičné zrna, abychom mohli na háček dostat to nejoptimálnější. Sklenička má objem 220 ml, proto vydrží skutečně dlouho. Můžeme je používat napíchnuté na háčku, nebo navlečené na vlasový přípon. Dokonce i kombinované s jinými nástrahami.
Nyní se představme dostupné příchutě:
- Játra: Nejoblíbenější příchuť posledních let! Úspěšná jak v teplých, tak i ve studených vodách. Dobře můžeme kombinovat s kořeněnou, Klobáskovou příchutí. Skutečná pochoutka kapitálních kaprů.
- Med: Pradávná klasika! Dokážeme s ním být úspěšní hlavně na jaře, ale své místo si podrží v kterémkoliv ročním období. V kombinaci s pufou nás překvapí počtem záběrů.
- Česnek: nástraha hlavně do oteplujících se a do teplých vod. Své velmi intenzivní aroma si nástraha dlouho udrží, proto je ve vodě delší dobu, nemusíme se obávat toho, že ztratí své aroma.
- Jahoda- ryba: skutečná sladko-zapáchající kombinace, kterou jako se během testování ukázalo, ryby velmi milují. Tuto kombinaci můžeme úspěšně používat během celého roku a můžeme jí kombinovat třeba i s boilies.
- Koření - Krill: Zvláštní kombinace příchutí, s kterou můžeme být úspěšnými nejen na zarybněných jezerech, ale i v přirozených vodách. Krill je malým kůrovec, který má silné aroma a z dálky přiláká kapry do okolí háčku.
TECHNOMAGIC PUFONANÁ RÝŽE
34.00 Kč
SENDVIČOVÁ KUKUŘICE
40.00 Kč
TECHNOPLANKTON NAVLÉKNUTÁ KUKUŘICE VZNÁŠEJÍCÍ SE
40.00 Kč
CARP EXPERT KUKOŘICE MARINOVANÁ VE SKLENĚNÉ FLAŠI
75.31 Kč
CUKK FOUKANÁ KUKUŘICE
63.46 Kč
CUKK KUKUŘICE FOUKANÁ
60.92 Kč
Žádné související články
No related videos