CARP EXPERT SET ELEKTRONIKÝ SIGNALIZÁTOR SET ADIGE
Popis produktu

Carp Expert Adige set elektronických signalizátorov
 
Pokud se připravujeme na vícedenní, případně týdenní lov kaprů, znamenají pro nás velkou pomoc elektronické signalizátory. Nemusíme se nepřetržitě dívat na pruty, proto se můžeme věnovat přípravám nástrah, zdokonalování koncových montáží nebo můžeme jen tak oddychovat. Ještě více pohodlí znamená, pokud signalizátor disponuje i rádiovou příjímací jednotkou, čím se o záběru dozvíme včas i ve větší vzdálenosti od výbavy.
 
Rádiových signalizátorů je na trhu velké množství, avšak Carp Expert Adige mezi nimi vyniká.
 
Nyní se podívejme na jeho všeobecné charakteristiky a specifikace, kterými si získá důvěru rybářů!
 
- I rádiových signalizátorů je důležitý dosah! To znamená, na jakou vzdálenost se můžeme vzdálit od prutu tak, aby přijímač signalizoval záběr. V případě Adige je to 200 metrů, co je o 50 metrů více, jako průměrná vzdálenost signalizátorů (ta je 150 metrů)
 
- Voděodolný, proto jej můžeme v jakémkoliv silném dešti nechat venku, nepromokne a v každém okamžiku signalizuje spolehlivě.
 
- 2,5 mm JACK výstup, do kterého můžeme připojit náš elektronický swinger
- Přijímač i vysílač funguje s 9 V baterií, která zabezpečuje setu odolnost
- V případě signalizátoru dokážeme nastavit hlasitost zvuku (tlačítko ZA/ VYPNUTÍ), tón zvuku a citlivost. Ve všech třech případech máme k dispozici 8 úrovní, které v plné míře uspokojí nároky kaprařů. O změně úrovní se dozvíme kromě změny provázejícího se tónu i zasvícením LED diody na levé straně signalizátoru. Pokud jsme na první úrovni, tak bude svítit jedna LED, pokud ve druhé, tak dvě a tak dále. Tato řada LED signalizuje i intenzitu tahu. Čím je záběr agresivnější, tím více LED diod svítí naráz. Po záběru ještě 20 sekund svítí signalizátor, abychom vždy přesně věděli, na kterém prutu byl zájemce.
 
- Dokážeme nastavit i noční LED, k tomu držíme stlačené po dobu 3 sekund tlačítko „T". Pokud je úroveň baterie slabá, podobně nám oznamuje LED svícením.
 
- Zvláštní zajímavostí je doplněk chránící prut, který dokážeme natočit na vrchní a zadní stranu signalizátoru, proto ani vehementnější záběry nestíhají náš prut ze stojanu.
 
- Při pohledu na přijímač se setkáme s tlačítkem zapnutí a dvěma tlačítky hlasitosti, kterými dokážeme naši jednotku ztišit, nebo hlasitost přidat. Avšak co je nejdůležitější, dokážeme na něm nastavit i vibrační mód, proto jestli chceme, tak dokážeme náš přístroj používat velmi kultivovaně, nebudeme rušit ostatní, když budeme mít záběr. V zadní části se nachází silný magnet, kterým jej k železným předmětům pohodlně připevníme.
 
Nízký stav baterie je podobně signalizovaný LED diodou.
 
- Signalizátor vydává jiný zvuk při padáku, jiný při odvíjení vlasce!
 
Restartování a sladění přijímací jednotky
 
Kupujeme si sladěnou sadu. Avšak, pokud cokoli poruší sladění přijímače a vysílače, nanovo můžeme nastavit přístroj následujícím způsobem:
1. Zkontrolujte, jestli baterie v přijímači a vysílačích fungují správně, potřebně doléhají.
2. Vypněte přijímač a všechny vysílače
3. Zapněte přijímač
4. Držte stlačená tlačítka + a – na přijímači po dobu 3 sekund. Na přijímači budeme slyšet krátký zvukový signál hlásící, že jednotka do párovacího módu.
5. Do 10 sekund zapněte jeden vysílač. Uslyšíte krátké zapípání vysílače, které bude následované krátkým zapípáním přijímače. Tento signál hlásí, že je vysílač spárovaný s přijímačem.
6. Prosíme, zopakujte 4. a 5. krok i ostatními vysílači.
 
Technické údaje:
Voděodolnost: ochrana proti kapkám (gumová izolace)
Baterie: 1 x 9 V 6LR61 / přístroj (vysílač a přijímač jednotka)
Příkon během provozu: 30 mA (vysílač a přijímač)
Příkon v pohotovostním režimu: 0,15 mA (vysílač). 0,25 mA (přijímač)
Pracovní teplota: mezi -30 °C a +70 °C


78005-122 Návod na použití Carp Expert Adige Elektronický signalizátor

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Zdroj Rozsah
78005-122 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU SET ADIGE 512 (1+2) 2 389.00 CZK 2+19V baterie (není součástí balení)200 m
78005-123 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU SET ADIGE 512 (1+3) 2 849.00 CZK 3+19V baterie (není součástí balení)200 m
78005-124 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU SET ADIGE 512 (1+4) 3 389.00 CZK 4+19V baterie (není součástí balení)200 m


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU
499.00 Kč
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU E-SENTIAL
2 769.00 Kč
2 159.00 Kč
BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU
429.00 Kč
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU STARFISH
279.00 Kč
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU PIAVE SET S PŘÍPOSLECHEM
2 469.00 Kč
CARP HUNTER ELEKTRONICKÝCH SIGNALIZÁTORŮ ALFA SET
1 769.00 Kč
Žádné související články
No related videos