This product is currently not available.
CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT TELE
CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT TELE
Teleskopické pruty s navijáky přežívají v okruhu rybářů svoji renesanci.
Mnohým způsobuje problém přenášení, jiní zase považují za únavné rozebírání, při umístění dílů vedle sebe, může prasknout vlasec.
Carp Hunter Tele vznikl jako řešení těchto trápení. Materiál Composite je směsí kvalitního karbonu a nejlepších skelných vláken. Tak spojuje vlastnosti obou prutů. Současně je lehký a pružný, ale potřebně tvrdý k náhozu a záseku. A ještě, co je největší výhodou Composite prutů, jsou méně citlivé na poškození. Zatímco u prutu z karbonu úder ostrým předmětem způsobuje jeho konec, Composite pruty to zvládají se škrábanci na povrchu materiálu.
Dělená rukojeť prutu je designová a pohodlná zároveň, v neposlední řadě slouží i ke snížení hmotnosti. Houbovitý duplon zaručuje pohodlné držení, zaručuje stabilitu držení i v mokrých rukách. Nemluvě o tom, že v zimě drží naše ruce v příjemném teple.
Maticový, ze spod upínací, držák navijáku stabilně drží prut pasující na naviják. Z hlediska délky se pohybuje následovně: 210-2000; 240-2000/3000; 270-3000/4000; 300-4000/5000. To jsou samozřejmě přibližné údaje, adekvátní výběr závisí i od hmotnosti navijáku.
Jejich velikost při přenášení je velmi malá, vzhledem k tomu, že na rukojeti není očko. Pokud bychom tam to očko umístili, tak by první díl musel být větší, aby otáčení navijáku nebouchalo vlasec do očka.
Malé rozměry jsou dokonalé k plavané u břehu, nebo k přívlači pro začátečníky. Ale velmi se mu těší i děti, které by si chtěly vyzkoušet lov s navijákem a radost chytání ryb.
Delší varianty disponují vyšší vrhací zátěží, proto pohodlně vystřelují i těžší košíky na těžko a těžší olova do vybrané vzdálenosti. Vhodné i k plavané v těžším terénu.
TIP: Při používání klasického signalizátoru nepoužíváme swinger mezi očka! Záběr bude mnohem citlivější a dříve jej budeme cítit tehdy, kdy jej zavěsíme před špičku. Druhou stranu uvážíme na vidličku, aby při záseku mohl spadnout z vlasce a nerušil nás během zdolávání.
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT TELE POWER
669.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT THUNDER
439.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER TELE
309.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT JUNIOR TELE
196.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ SET S ŽEBŘÍČKOVÝM NÁVAZCEM
389.00 Kč
CARP EXPERT PRUT EXTREME TELE
809.00 Kč
Žádné související články
No related videos