KAMASAKI VAZAČ HÁČKŮ COMFORT
Popis produktu

Uvázání malým háčků skutečně dělá mnohým z nás problémy, není jedno ani to, či uvážeme větší háčky tak, aby šňůra ztratila co nejméně ze své odolnosti proti přetrhnutí. A těm nejlepším se bude hodit nástrah na vázání uzlů.
Jeho použití je rychlé a jednoduché:
Stlačte tlačítko uvolnění čelisti a držme ho zmáčknuté. Hlavičku háčku vložme do čelistí, pustíme tlačítko. Na uvázání vybranou šňůru umístíme do vodící drážky tak, aby konec vlasce byl navrchu, delší část zase ve spodní části nástroje. Konec vlasce umístíme pod upevňovací klip a posuneme nadoraz. Před vytvořením smyčky se ubezpečíme, že běžec je na svojí pozici. Měl by se nacházet oproti vodící drážce. Pokud tam není, posuňme ho na tuto pozici. Na spodní části nástroje vyvedenou šňůru natáhneme na běžec, provedeme při háčku a znova vodící drážkou ven. Delší část šňůry se dostala na své počáteční místo. Zatáhneme dozadu tlačítko vázání háčku a držme ho zmáčknuté. Přístroj začne ovíjet háček šňůrou. Po 5-6 obtočeních pustíme tlačítko.
Běžec překlopíme na druhou stranu. Odstávající část jemně stlačíme směrem k západce, dokud se celá nahne, čím se natáhnutá smyčka uvolní. Chyťme na spodní části přístroje vyvedenou šňůrku a stáhněme jí do drážky.
Potáhneme tlačítko uzávěru držáku háčku a vyberme háček z místa.
Po prvních 2-3 vázáních ho dokážeme používat s rutinou a dokážeme s ním ušetřit mnoho času.


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Balení
71082-002 KAMASAKI VAZAČ HÁČKŮ COMFORT 719.00 CZK Comfort1 ks/bal.


KAMASAKI VÁZAČ HÁČKŮ
56.00 Kč
KAMASAKI VAZAČ HÁČKŮ STANDARD
699.00 Kč
Žádné související články
No related videos