MARUTO HÁČEK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P
MARUTO HÁČEK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P

Nosnost
Nosnost

Záseknutí
Záseknutí

Ostří háčku
Ostří háčku

Popis produktu

Odz série háčků jsou nejnovějšími výrobky japonské společnosti Maruto. Vyskakuje mezi ně jeden drop shot háček, Weed Shot. Jeho zelenou barvu oceníme tehdy, když ho budeme používat na místech husto zarostlých řasami a vodními rostlinami! Úplně splyne s okolím. Podstatou metody je, že háček uvážeme nad koncové olovo, které se pohybuje volně, přitom naše olovo zůstane na místě. Dokážeme lovit s velkou přesností a co je nejdůležitější, naše nástraha během dlouhé doby zůstane na tomto místě. V případě klasické přívlači se stane, že naše nástraha setrvá jen několik sekund v "nebezpečné zóně", kde předpokládáme záběr. Jeho materiál je jedinečný, tenký a lehký, avšak velmi- velmi silný! V případě normálního záseku je možnost vyhnutí háčku nulová! A o tento jistý zásek se stará ostrý a odolný hrot.
14. UCHO Ramínka ve tvaru lopatky jsou od začátku oblíbeným tvarem. Používají ho předešvím při velkých a středně velkých háčků. Jejich vázání je možné vyřešit jednoduchým uzlem. Oblíbený u boilies a feeder rybářů.
6. NORMÁLNA BRADA

Jedna z nejpoužívanějších forem z mikroprotihrotem, kterých velikost závisí od tvaru, velikosti a metody použití háčku. O jeho velikosti můžeme říci, garantuje dokonalé zavšení a optimální držení ryby, přičemž zaručuje šetrné uvolnění ryby.


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Velikost Barva Balení Verze
44110-010 MARUTO HÁČEK ''ODZ'' WEED SHOT ZH-12 TYPE P CAMOUFLAGE GREEN 10 (12KS/BAL.) There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 123.00 CZK 10.25 CZK/KS 10Camo12 ks / baleníDropshot


ABERDEEN JIG HÁČEK BZ
1.00 Kč
MARUTO HÁČEK ODZ COUNTER ZH-19
123.00 Kč
MARUTO HÁČEK ODZ SHOT ZH-15
123.00 Kč
MARUTO HÁČEK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
155.00 Kč
WIZARD WIDE GAP WORM OFFSET HÁČEK
88.00 Kč
WIZARD PRO-V JIG HÁČEK
88.00 Kč
Žádné související články
No related videos