This product is currently not available.
NAVIJÁK KAMASAKI ELITE SPIN
NAVIJÁK KAMASAKI ELITE SPIN
Vývoj přívlačových navijáků je každopádně háklivé území. Třeba najít takovou kvalitu, která během dlouhých let zvládá vysoké nároky, které tato metoda vyvíjí proti navijákům, ale nesmíme to ani přehnat, aby nebyla cena této kvality pro běžného smrtelníka nezaplatitelná.
Na této ostré hraně se nachází Kamasaki Elite Spin, který je díky použitým kvalitním materiálem odolným kusem v naší nabídce. Kovová cívka i klička a silný překlápěč, jsou tři jeho nejviditelnější vlastnosti. Tyto všechny se připojují k masivnímu grafitovému tělu a rotoru, tím dostáváme naviják s precizními spoji s plynulým tichým chodem. Preciznost je i potřebná, protože během přívlače dostává náš naviják vyšší zátěž jako je průměr. Musíme bez přestávky točit a to pod zátěží, největší zátěž navijáku způsobují rozměrné rotačky, protože všechen odpor musí převzít on.
Převodový poměr 5,1:1 se popasuje s těmito úlohami. Je přesně tak pomalý, abychom s ním dokázali vyvinout sílu, ale je i dost rychlý, abychom poskytli naší nástraze potřebnou rychlosti. Do navijáku se dostalo 7+1 ložisek, z kterých dvě jsou na nejdůležitějších místech, v místě vstupu kličky.
Na naviják můžeme navinout i dostatečné množství vlasce, která může být pletená, nebo monofil. Precizně vypracovaná cívka nebude poškozovat ani jednu z nich.
Ve vrchní části navijáku dostala místo nastavitelná brzda, která se samozřejmě nelepí.
Toto všechno je tou správnou odpovědí pro rybáře, který nechce utrácet majetek za jeden spolehlivý naviják, ale přeci chce své schopnosti posunout do vyšší kategorie.
ENERGO TEAM SPIN NAVIJÁK
769.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER FD
269.00 Kč
WIZARD NAVIJÁK SAMURAI SPIN
889.00 Kč
BOKOR NAVIJÁK PRO SPIN
1 039.00 Kč
WIZARD NAVIJÁK NA PŘÍVLAČ SPIN II
699.00 Kč
ARNO NAVIJÁK CONQUEROR
849.00 Kč
669.00 Kč
Žádné související články
No related videos