KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER

Váha, komfort
Váha, komfort

Průběžné
Průběžné

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Chtěli bychom naviják s volnoběžnou brzdou, ale nechceme obětovat větší sumu peněz? Vyberme si KAMASAKI SUPER RUNNER! 2 ložiska zaručují ten potřebně hladký chod, jaký od navijáku této kategorie očekáváme. Díky grafitovému tělu dostaneme velmi lehký naviják, proto může být ideální volbou i pro děti, které si chtějí vyzkoušet lov s volnoběžnou brzdou. Pro zapnutí volnoběžné brzdy potáhněme dopředu rameno nacházející se v zadní části navijáku, potom nastavme brzdnou sílu pomocí regulátoru nacházejícího se pod ním a náš naviják je připravený k použití. V případě záběru přejdeme rukou nebo otočením kličky na hlavní brzdu. Počet ložisek: 2 ks Převodový poměr: 5,2:1 Materiál: Grafit Kapacita šňůry: 0,40/120 m


1. GRAFITOVÉ TELO klasické Naviják s velmi oblíbeným grafitovým tělem. Díky tomuto materiálu ho charakterizuje odolností a malá hmotnost zaručující pohodlné používání.
1. GRAFIT (klasické) Na naviják se dostala oblíbená cívka, která tvarem může navázat na tradiční, na trhu přítomná už několik desetiletí.
1. PREDNÁ BRZDA (obyčajná) Na naviják se dostal spolehlivý brzdový systém. Nastavení brzdy, která je závislá od zatížitelnosti vlasce a tvrdosti prutu, je potřebné nastavit jí ještě před začátkem lovu. Při zdolávání ryby je možné přizpůsobit sílu brzdy pomocí regulátoru v přední části navijáku.
10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20915-050 KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER 50 489.00 CZK 502Přední + volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 120 m355 g
20915-060 KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER 40 529.00 CZK 602Přední + volnoběžná brzda5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 150 m370 g


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
CARP EXPERT NAVIJÁK METHOD FEEDER RUNNER
809.00 Kč
Žádné související články
No related videos