This product is currently not available.
KAMASAKI NAVIJÁK THUNDER RUNNER
KAMASAKI NAVIJÁK THUNDER RUNNER
Velmi kvalitní naviják s volnoběžnou brzdou na klasické používání!

Ale co znamená klasické používání?
- Feeder lov: k navijáku je dokonalou volbou tradiční 360 feederový prut. Z cívky, se skoro 60 mm průměrem, lehce běží vlasec i tehdy, pokud prut disponuje menším prvním očkem. Dokonalý brzdový systém můžeme nastavit jemně, neklouže. Tyto vlastnosti jsou v jeho kategorii jedinečné.
- Kaprařina: naviják disponuje masivním vyhotovením, čem napovídá i jeho mírně vyšší hmotnost. Vytváří dokonalý pár s 2,75 -3lb prutem vstupní kategorie. Na cívku dokážeme navinout z 0,35 mm vlasce 230 metrů.
- Klasický lov ze dna, lov dravců: Při těchto metodách je nejdůležitější spolehlivost, nikdo nemá rád, když ho během rybaření zradí výbava. Kamasaki Thunder Runner nás nezradí, to si můžeme být jistí. Jeho 4 mm hrubá ocelová osa odolá i větším zatížením.
Kromě toho plynulý chod navijáku zabezpečují 2 ložiska. Disponuje převodovým poměrem 5,2:1, abychom dokázali koncové montáži poskytnou potřebnou rychlost. Tělo a cívka navijáku je vyrobena z kvalitního grafitu, který je dělá odolným.
Kdo chce vynikající naviják vstupní kategorie za dostupnou cenu, ten ať si vybere Kamasaki Thunder Runnert, NEBUDE ZKLAMANÝ!
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos