This product is currently not available.
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT ALPHA BOLO
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT ALPHA BOLO
Jeden z členů obnovené rodiny rybářských prutů Kamasaki.
Teleskopický prut s očky pro jemné montáže. Odhlédneme-li od jeho dlouhých částí, podobá se na skládací pruty, co vlastně i z velké míry je. Můžeme jej používat tak, jako i skládací pruty. K plavané u břehu. Avšak s BOLOŇKOU, pokud bychom chtěli, dokážeme lovit i trochu více v proudu, jako se skládacím prutem. Samozřejmě, jak nám to proudění dovolí. Nejdelší 6metrová varianta se hodí při plavané v tekoucích vodách. S touto délkou už na mnoha místech dosáhneme tam, kde je vhodná hloubka vody. Krmné místo si dokážeme vytvořit a nemusíme při každém druhém náhozu vázat háček kvůli přetržení montáži.
Představme si použitelné průměry vlasců:
Lov cejnů ve stojaté vodě: kmenový vlasec 0,14 mm, návazec 0,10 – 0,12 mm
Lov cejnů v tekoucí vodě: tady z hlediska kmenového vlasce můžeme zvolit 0,16 mm, pokud jsme si jistí, že se hlavní olova nezaseknou na dně. Proto třeba větší průměr vlasce, pokud se háček zasekne, ať se odtrhne návazec, a neztratí se splávek, aby nebylo potřeba vytvořit celou novou montáž.
Lov kaprů: 0,16 mm kmenový vlasec / 0,14 mm návazec (pokud to situace dovolí a není překážka v našem okolí), může být i 0,16 / 0,16 mm, abychom s jistotou dokázali ulovit větší rybu.
Materiál prutu je IM6 Carbon, který je potřebně lehký, silný a pružný v jednom. Během zdolávání pohltí sílu ryby.
Sedlo navijáku bezpečně drží malé navijáky rozměrů 1000/2000/3000. Přesně takový, jaký k těmto bolognézovým prutům pasuje.
Řada oček se SIC vložkou disponuje odlehčeným rámem a stopkami, pro lepší rozložení hmotnosti prutu. Kromě materiálu prutu závisí i od hmotnosti oček. Čím jsou těžší očka směrem ke špičce, tím prohnutější prut bude.
Doporučujeme pro začátečníky, i pro pokročilé rybáře.
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT VIKING BOLO
249.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT BLADE BOLO
2 849.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT ALLROUND BOLO
2 159.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT RIVER BOLO
3 389.00 Kč
KAMASAKI PRUT RIVER BOLO
619.00 Kč
ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK
1 079.00 Kč
759.00 Kč
Žádné související články
No related videos