This product is currently not available.
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ ALPHA
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ ALPHA
Kdo byl v poslední době bdělý, všiml si stále více vylepšených, nebo úplně nových produktů Kamasaki v nabídce Energofish.
To platí i pro rybářský bič Kamasaki Alpha Pole, který je úplně novou sérií. Charakterizuje jej moderní vzhled a kvalitní materiály. Napříč tomu je jeho cena dostupná!
Kromě ulovení nástražních rybiček, je dokonalou volbou při lovu cejnu, karasů, zdolávání je s ním skutečným požitkem. Ti nejodvážnější si mohou pořídit nejdelší variantu pogumovat. Špička prutu je trubička, můžeme do ní při větším švihu navléci doporučenou gumu 1,4-1,6 mm strnulou gumu. Doporučujeme tu nejdelší, protože při kratší bychom nevěděli dostatečně daleko od břehu. Maximální průměr šňůry v případě pogumovaného prutu 0,16 mm kmenová vlasec / 0,14 návazec (monofil). S touto sestavou můžeme ulovit i větší 3-4 kg ryby.
Pokud jej používáme pogumovaný, vyplatí se používat podběrák s dlouhou rukojetí, protože i na konci zdolávání nám zůstane nějaká guma, s kterou nedokážeme rybu přitáhnout k sobě tak, abychom na ni podběrákem dosáhli.
Při používání bez gumy můžeme zjemnit po 0,10 mm návazec. Tak dokážeme přelstít často opatrně krmící se cejny. Díky jeho pružnosti je riziko ztráty ryby minimální.
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos