Vše pro rybolov

Společnost Energofish Kft byla založena v roce 1992 v Maďarsku a stala se jedním z největších výrobců a distributorů rybářských potřeb ve východní Evropě.

Od založení společnosti jsme členy organizace EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association) a jsme stálým vystavovatelem výstavy EFTTEX, kterou organizuje EFTTA. Náš úspěch je založen na vlastních značkách, jako jsou Carp Expert, Benzar Mix<6a>, Wizard, IBite nebo L & K.

Za náš úspěch vděčíme nejen našemu více než 150 členného odhodlaného týmu, ale také našim dodavatelům a partnerům. Zboží dodáváme již více než 2000 obchodním partnerem v regionu.

V roce 2020 jsme získali ocenění ISO 9001 a ISO 27001, později jsme získali i certifikát Bisnode, jako uznání za transparentní působení.

O nás

Cílem Energofish Kft je zpřístupnit své výrobky všem evropským rybářům.

V roce 1992 náš majitel a zakladatel József Markóczy položil základy společnosti Energofish Kft, která se účastní mnoha mezinárodních veletrzích. V Maďarsku je nejpopulárnějším velkoobchodním dodavatelem rybářských potřeb. Za téměř třicet let existence si naše firma získala věrnost úspěšných a spokojených rybářských obchodů, online obchody ale i radost statisíců rybářů.

Cílem je zpřístupnit své výrobky všem evropským rybářům, od hobby rybáře až po profesionály!

V našich partnerských obchodech jsou dostupné vybavení, které splňují požadavky i těch nejnáročnějších spotřebitelů. Naši odborníci a známí rybáři (Benzár Zsolt, Bokor Károly, Deli Ibolya, Koós Ferenc, Lukács Béla, Szabó Bence, Szilvási Szilárd a Feeder Team) jejich pomáhají rozvíjet.

EFFTEXÚspěch našich kvalitních rybářských vybavení a příslušenství děkujeme individuálnímu rozvoji a vynikajícímu poměru ceny. Naši vytrvalou práci potvrzují naše ocenění získané na více než 30 mezinárodních výstavách.

Energofish Kft prodává prostřednictvím obchodních partnerů. Jeho jedinou vlastní provozem je obchod Peca pláza, která funguje od roku 2011 se sídlem ve městě Vecsés nedaleko Budapešti. V Peca Pláza čekáme našich zákazníků s profesionální službou a s více než 15000 kvalitními produkty.

Naše přítomnost v Maďarsku je značná nejen kvůli prodeji, ale i části výroby. Jsme hrdí na naši výrobní jednotku v Marcali a Dömsöde, která je zodpovědná za mnohé z našich jedinečných produktů.

Kromě maďarského trhu jsou již k dispozici také následující webové stránky: slovenský, český, rumunský, mezinárodní (anglický jazyk), rakouský (německý jazyk), srbský, španělský a ukrajinský. Počet našich nových partnerů od Itálie po Německo neustále roste ve všech větších státech Evropské unie, tím pádem umíme zajistit dopravu požadovaných výrobků na celé území Evropské unie.

Tým Energofish

V Maďarsku pracuje téměř 100 lidí v našem maloobchodě a velkoobchodě, aby zajistily kvalitní služby pro naše partnery a zákazníky. V dalších našich dceřiných společnostech pracujeme s více než 50 členným týmem v mnoha dalších zemích. Za naším úspěchem stojí především naši oddaní a nadšení zaměstnanci! Jsme hrdí na jejich výkon a také na to, že mnozí z nich jsou s námi od našich začátků!

Energofish Team
Časová osa

1992

Markóczy József cégalapító, tulajdonos

Markóczy József položil základy společnosti Energofish Kft.

1995

Carp Expert

Na trh se uvádí značka Carp Expert, která se za poslední období stala jednou z nejznámějších značek rybářských potřeb v Maďarsku i Evropě.

2003

Wizard

Na lov dravých ryb jsme zavedli značku Wizard, která je dodnes velmi populární mezi rybáři lovícími na přívlač.

2004

EFTTEX London 2004

Mezinárodní rybářská výstava EFTTEX se konala v Londýně, kde společnost Energofish poprvé představila značku Fishing Box.

2005

Fehova 2005

Energofish Kft se poprvé účastní jako vystavovatel na výstavě FeHoVa a od té doby jsme na výstavě přítomni každý rok.


EFTTEX Varsó 2005 EFTTEX Varsó 2005

Mezinárodní rybářská výstava EFTTEX se konala ve Varšavě, kde společnost Energofish dostala cenu za nejkrásnější malý stánek.


Salmo Kupa 2005

Společnost Energofish organizovala poprvé Salmo pohár, který se konal v Rumunsku.

2006

Fehova 2006

Na výstavě FeHoVa byl představen první skládací prut Benzar, za který vděčíme Benzár Zsolta.


Organizujeme Salmo pohár iv Maďarsku!

2009

Ponytshow 2009

V Maďarsku se konala poprvé Pontyshow, které se zúčastnil i Energofish.


Mann's

Spoločnosť Energofish v Maďarsku začala predávať Mann´s výrobky z gumových rýb.

2011

Pecapláza Pecapláza

Společnost Energofish otevřela svůj vlastní obchod. Naše vlastní značkové výrobky lze také zakoupit v maloobchodě v Peca Pláza ve Vecsés.

2014

Fehova 2014

Rybáři se mohli poprvé setkat s návnadou a nástrahou od značky Benzar Mix a návnadou na háček Jelly Baits. Populární návnada se představila na výstavě FeHoVa.

2015

EFTTEX Varsó 2015

Na výstavě EFTTEX ve Varšavě získal Jelly Baits ocenění Nejlepší nový výrobek v kategorii návnad.


iBite 2015 Varsó

Na výstavě EFTTEX ve Varšavě byl představen "smart fishing", kterou reprezentovala značka iBite.

2017

EFTTEX Budapest 2017 EFTTEX Budapest 2017

V Budapešti se konala výstava EFTTEX, kde společnost Energofish získala až dvě ocenění. Cenu za nejlepší návnadu získal Benzar Jelly Baits Luminophore, a z novinek se nejlépe umístil The One Enzimax.

2018

Fehova 2018

Výstava FeHoVa byla i letos velmi populární. Při stánku Energofish se mohli hosté setkat se známými rybáři jako Bokor Károly a Benzar Zsolt. Na výstavě se představil The One Particle Mix, který od té doby je jedním z nejoblíbenějších kaprařských výrobků.

2019

EFTTEX Brüsszel 2019 EFTTEX Brüsszel 2019

Na výstavě EFTTEX v Bruselu cenu za nejlepší návnadu opět získal Benzar Mix Jelly Baits.


Sonik

Rok 2019 byl pro milovníky prémiových kaprařských výrobků důležitý. Produkty Sonik Sport a Navitas se staly dostupnými v nabídce společnosti Energofish.


Pál István

Pál István, ředitel společnosti Energofish Kft je zvolen do ředitelství EFTTA.

2020

RidgeMonkey RidgeMonkey

V nabídce společnosti Energofish se objevila další prémiová značka na lov kaprů, RidgeMonkey.


ISO Bisnode

Energofish Kft jako první maďarský obchodník s rybářskými potřebami, získává certifikaci ISO 9001, 27001 a Bisnode.

2021

Go Green

V roce 2021 jsme udělali důležité kroky v oblasti ochrany životního prostředí. Náš obalový materiál vyměňujeme za bio materiál, který se rozkládá postupně a v rámci společnosti provádíme selektivní sběr odpadu. Při nákupu kancelářských potřeb, je pro nás důležité, aby byly vyrobeny převážně z recyklovaných materiálů. U našich partnerů také podporujeme ochranu životního prostředí.

Založeno v roce .