This product is currently not available.
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU HAVOC
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU HAVOC

Naviják Arno Havoc s volnoběžnou brzdou

Pro všechny produkty Arno platí, že reprezentují výhodný poměr cena-kvalita. Tyto produkty poskytují dobré řešení i pro začátečníky.

Havoc je typ s oblíbeným volnoběžným brzdovým systémem, masivním grafitovým tělem a hliníkovou cívkou, který poskytuje řešení pro mnoho technik lovu.

Má lehký chod, za což vděčí ložiskům uloženým v jednoduchém, zároveň však masivním grafitovém těle. Spolu s tělem zaručuje ergonomická kovová klička dokonalé navinutí i větších hmotností.

Disponuje samozřejmě hliníkovou cívkou, díky které je vhodný i k použití s pletenou šňůrou.

Dostal nelepicí se přední brzdu doplněnou praktickou zapínatelnou volnoběžnou brzdou, která se nachází na spodní části navijáku. Je možné ji nastavit na požadovanou sílu a následným zapnutím naviják nastavit na úplně volný běh. Nabízí velkou výhodu při lovu se 2 nebo více pruty a během nočních rybolovů.

Univerzálně použitelný model s přední brzdou je dokonalý snad k jakékoliv metodě lovu ze dna nebo jiné metodě od feeder lovu po lov okounů.

Nezávisle na zkušenostech doporučený naviják, který nabízí super řešení pro rybáře, kteří hledají praktický naviják s příznivější cenou.

BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos