This product is currently not available.
BENZAR BICOLOR METHOD EGG 10-12MM
BENZAR BICOLOR METHOD EGG 10-12MM

Benzár Bicolor Method Egg 10-12mm

Method EGG byla úspěšnou nástrahou předešlých let, za co vděčí především jedinečnosti a zajímavým vlastnostem. Díky velmi netradičnímu materiálu jeho všechny verze disponují maximálně nápadnými barvami, co je u normálních nástrah neuskutečnitelné.

Od tradičních nástrah má mnohem intenzivnější vábivý účinek, protože se v balení louhují ve speciálním aroma, která po průniku do vody ihned startuje, aromatizovaný je i materiál, proto je jejich účinek dlouhotrvající.

Kromě mnohými rybáři oblíbená verze 8mm verze, byl tento typ vyrobený v průměrech 10-12mm, která už nabízí příležitost použití i ke klasickému lovu kaprů.
Zvětšený rozměr poskytuje nástrahám i větší plovoucí sílu, proto kromě sebe dokážou vybalancovat i jiné klesající nástrahy. Ale může poskytnou řešení i pro lovu ve středních vrstvách vody, kdy se ryby krmí u hladiny.

Při rozvinutí tohoto produktu, se také objevil netradiční Bicolor verze, která velikostí 10-12mm poskytuje rybářům netradiční zbraň.

Dvojitá barva se může stát favoritem v období bez záběrů, kdy tyto nástrahy jsou kombinovány 2 atraktory. Od solidní, avšak jedinečné kombinace mango – bílá čokoláda, až po smradlavé příchutě reprezentovanou kombinaci sépie – česnek, nabízejí řešení do všech podmínek.