This product is currently not available.
BENZAR MIX KRMNÁ SMĚS SÉRIE METHOD MIX 800G
BENZAR MIX KRMNÁ SMĚS SÉRIE METHOD MIX 800G
Krmné směsi Benzár Method Mix jsou úplně novou řadou směsí s vlastnostmi, s kterými jsme se u nás doposud nesetkali. Jako už jejich jméno prozrazuje, tyto vysoce kvalitní směsi byly vyrobené především pro milovníky method techniky lovu. Směsi obsahují velké množství rybí, tuňákové, lososové a krilové moučky. Spektrum živočišných bílkovin obohacují různé mleté rybí pelety, které zaručují adekvátní strukturu směsi, dokud přísady rostlinného původu zodpovídají za vlastnosti souvisící s jejich rozpouštěním, co je výjimečně důležité pro method směsi. Produkt je dostupné ve čtyřech příchutích, jsou to Black Halibut, Green Betaine, Fish&Scopex a Red Krill. Na police obchodů se doručují v 800 gramových baleních, které jsou znovu uzavíratelné, což je nesmírně praktické, když nevyužijeme během vycházky celé balení. Ale skvěle fungují i samostatně, můžeme je obohatit s Benzár Prémium Halibut Peletami, nebo Method Mriko peletami, díky kterým budou možnosti použití snad nevyčerpatelné.
Black Halibut: skutečně účinně pracuje v oteplujících se vodách, nebo už teplých vodách. Obsahuje velké množství halibut mletých pelet, co naznačuje už jejich samotné pojmenování. Dobře se přilne, rychle se rozpouští, doporučujeme jí nejen do method krmítka, ale obohacené o halibut pelety i do klasického krmítka. Neporazitelná při lovu velkých kaprů!
Red Krill: díky přidanému velkému množství prémiové krill moučky se nemůžeme aroma této kvalitní červené směsi splést s ničím jiným. Ukázala se neporazitelnou v jistých obdobích roku! Naše testování během celého roku jsme s ní ulovili nespočet krásných ryb.
Fish&Scopex: bezpochyby nejzvláštnější člen produktové řady. Scopex aroma je dlouho ročně nejúspěšnější pokud je řeč o lovu kaprů s jemnou montáží. Proč by nemohla fungovat i při method způsobu? Ověřili jsme si to, a skutečně funguje, a funguje to spolehlivě. Toto je nejuniverzálnější typ mezi všemi, protože kromě intenzivně zarybněných jezer ulovili naši rybáři nejvíc ryb na velkých přírodních jezerech. Můžeme s ní dosáhnout výborné výsledky během celého roku.
Green Betaine: Tato zelená varianta je jednoznačně nejoblíbenější mezi method návnadou. Je úspěšný nejen při každodenním rybolovu, ale výborně obstojí i v závodních podmínkách. Od průměru ho pozdvihne obsah živin, protože poměr jeho rostlinných a živočišných bílkovin je dokonalý.
TIP: když už je řeč o směsích s vysokým obsahem rybí moučky a bílkovin, je důležité, abychom zvýšili pozornost při navlhčení, protože jen s adekvátním obsahem vlhkosti dokážeme dosáhnout požadované procesy souvisící s jejím rozpouštěním. Ve vícero krocích, po decilitrech přidáváme do něho vodu( nebo do ní zamícháme aroma) a po každém navlhčením necháme pár minut oddechnout. Pokud dosáhneme adekvátní konzistenci, v každém případě jí prosejeme přes sítko a můžeme začít s rybolovem.
CUKK KRMNÁ SMĚS
109.15 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS
60.92 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS NASHI PATENTKA
131.15 Kč
BENZAR MIX ICE MIX 500G
58.38 Kč
CUKK KRMNÁ SMĚS TTX PLUSZ 1,5 KG
143.00 Kč
BENZAR METHOD MIX
83.77 Kč
Žádné související články
No related videos