BENZAR MIX PELETY EXPANDA METHOD 6MM, 10MM
Popis produktu

Benzár Mix Expanda Method Peller 6 mm, 10 mm

V Benzár novinkách roku 2020 dostala místo i opravdová feedrová specialita, Benzár Expanda. Tato produktová řada dává vedle method techniky výbornou příležitost i rybářům majícím v oblibě opravdu jemný feedrový lov.

Expanda jsou velmi pružné, měkké soft pelety, který můžeme díky konzistenci dokonale navléct na háček, díky struktuře nepraskají, avšak mají místo i na trnu či v peletovém kroužku.

Uchovávají si pozitivní vlastnosti měkkých pelet, jsou potřebně olejové, aromatizované a mají vysoký obsah bílkovin. Pro zvýšení vábivosti obsahují velké množství rybí moučky, díky čemuž už během našich testování obstáli na soukromých jezerech, stejně jako v závodních podmínkách.

Mají jedinečnou vztlakovou sílu, jsou to hlavně plavající nástrahy, což však dokážeme ovlivnit. Kvůli perforaci se po stlačení pod vodou stane, že vodu vsají a umožní jejich nabídnutí na dně, stanou se potápivými.

Jsou dostupné v rozměrech 6 a 10 mm, díky čemuž s nimi dokážeme vyvinout selektivní účinek a předejít tak rychlým nájezdům menších cejnů nebo karasů.

Mají matný vnější povrch, díky čemuž budou Benzár nástrahy favoritem v období bez záběrů.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Typ Velikost Barva Vlastnosti Balení
98096-146 BENZAR MIX PELETY EXPANDA METHOD 6MM ČESNEK 30ML 109.15 CZK 3638.33 CZK/L Expanda6 mmHnědáČesnek30 ml


CARP EXPERT DIPOVANÉ PELETY
50.77 Kč
BENZAR MIX TURBO SOFT PELETY
93.08 Kč
BENZAR MIX PELETY BICOLOR METHOD
123.00 Kč
BENZAR MIX FLOATING PELLET
117.62 Kč
BENZAR MIX TURBO LONG LIFE
134.54 Kč
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
159.13 Kč
Žádné související články
No related videos