This product is currently not available.
BENZAR MIX PODNOS NA NÁSTRAHY S PŘÍSTŘEŠKEM
BENZAR MIX PODNOS NA NÁSTRAHY S PŘÍSTŘEŠKEM
Na bednu a stoličku instalovatelný podnos na nástrahy s doporučením Zsolta Benzára!
Vývojem rybaření a objevením závodního rybolovu hraje stále větší úkol pohodlí a rychlost, jako i adekvátní skladování nástrahových materiálů během rybolovu. S tímto táckem, který můžeme připevnit na stoličku či závodní bednu dokážeme toto všechno. Základna je 45 x 55 cm, který dává příležitost k umístění větších talířů na krmené směsi, nástrahové nádoby. Díky vnějšímu okraji se z něj věci nesklouznou. Materiál je mřížkovitý, proto se při jednoduchém čištění stal lehčím. Můžeme ho namontovat na nohu, ale nejen na takovou nohu, z které se dá shora stáhnout, ale i na nohu stoličky, protože fixační adaptér můžeme rozevřít a nasadit na nohu stoličky, bedny. Můžeme jej používat od 24 mm nohy, až po 40 mm nohu. Podepření druhé strany zabezpečuje teleskopická noha, kterou můžeme vytáhnout od 50 do 80 cm, proto ji dokážeme postavit za každých podmínek do vodorovné pozice.
Avšak skutečnou zvláštností tácku je nad něj umístěný "slunečník". S touto stříškou dokážeme skoro celkově zakrýt jeho plochu a ochránit tak nástrahu od slunce, nebo právě od deště. Není nic horšího jako promočené pelety či odplazení červi. Pozici slunečníku dokážeme fixovat pomocí šroubů na obou stranách podnosu. Maximální výška středu je 30 cm.
Kromě závodních rybářů jej doporučujeme pro ty rybáře, kteří mají nároky na svoji výbavu a na kvalitu během celé doby rybolovu.
Rozměry: 45 x 55 cm
Délka nohy: 50-80 cm
Průměr nohy: 20 mm
Max. výška střechy. 30 cm