This product is currently not available.
CARP EXPERT KBELÍK ČERNO - ČERVENÝ 18X18CM
CARP EXPERT KBELÍK ČERNO - ČERVENÝ 18X18CM
Jakmile přijdeme na vodní břeh, našim prvním úkolem je navlhčit krmnou směs. Často musí uběhnout 1-2 hodiny, dokud kaprařská směs s velkými zrnky rovnoměrně nasaje vodu, aroma.
K tomu je nejlepší pokud si nabereme vodu z jezera, ale co v případě, že lovíme z vysokého břehu? Nedosáhneme s kbelíkem v ruce do vody! Potom přichází na řadu triky a akrobatické čísla, které jsou nejen nebezpečné, ale často ani nepřinášejí požadovaný výsledek.
Ušetříme čas a energii, pokud si s sebou vezmeme skládací kbelík se šňůrkou. Díky rozměrům (22x22x25 cm) kbelíku Carp Expert už jediným nabráním vody, dokážeme vytáhnout dostatek vody k zamíchání krmné směsi, umytí rukou, k navlhčení podložky pro kapry. A ano, natáhnout, protože je opatřen šňůrkou dlouhou až 5 metrů, proto nenastane situace, kvůli které bychom s ním nedokázali nabrat vodu. Šňůrku dokážeme natočit na umělou rukojeť nacházející se na jeho konci a fixovat ji s kolíčkem na obou stranách jejich konců.
Jeho přenášení je velmi jednoduché, protože je skládací. Po složení jsou jeho rozměry: 18x18x7 cm.
Vytvořen je z umělé hmoty se síťkovanou vnitřní částí, která nezačne praskat ani po několika tisících složení (EVA materiál).
Jeho povrch se skládá z gumové síťky zazipovatelné dvěma způsoby. Velmi praktické a mnohostranně využitelné, třeba i jako improvizovaný kbelík na ryby.
Disponuje masivním ouškem s dobrým úchopem, proto je jeho přenášení pohodlné.