This product is currently not available.
CARP EXPERT MEGASADA PINK
CARP EXPERT MEGASADA PINK

Carp Expert Pink Megaset

Ani jedno rybářské období nesmí zůstat bez našich praktických setů, které svou pestrostí osloví všechny rybáře, ať už pro sebe, nebo jako dárek pro své známé, kterým můžeme rozšířit jejich výbavu.
Nezapomínáme ani na ženy rybářky, protože jsme pro ně vytvořili jedinečný set CXP Pink Method
Růžový rybářský prut už z dálky hlásí přítomným na břehu, že se musí o vodu podělit se ženou. Přiznejme si, ve většině případů to má na mužské osazenstvo osvěžující efekt.

Prut je vyrobený z uhlíku IM10, díky čemu mohla vzniknout skutečně lehká výbava s výjimečně silným blankem. Průměr stěny má o něco silnější, než je zvykem, aby lépe zvládala případné prvotní nezdary a údery nešikovností. Jeho náhozové vlastnosti jsou úplně jedinečné. Díky pevným zádům, kdo si na ně už zvykl, ví z něj vydolovat i náhozy do vzdálenosti kolem 100m. Velká řada oček se SIC vložkami také podporuje dlouhé náhozy, přičemž se bude hodit i v období plném odkvétajících topolů. Dokonalá volba i k lovu v tekoucích vodách, protože má vrhací zátěž 100-150g.

Disponuje klasickým závitovým, ze spodu stahovacím držákem navijáku, který velmi dobře drží k němu se hodící navijáky. Rukojeť prutu napomáhá tenkému používání a čištění, dostala spodní EVA vrstvu, která zabezpečuje protismykové držení během náhozů.

K prutu se přidává naviják stejně impozantní vnějšího designu, CXP Method Pink Runner 5000 s volnoběžnou brzdou. Model s přední brzdou dávkuje vlasec precizně, ani si nevšineme kdy se rozběhne. Ta je kombinovaná se zadní volnoběžnou brzdou, které používání zvyšuje komfort rybolovu, plus udělá super práci i během nočního rybolovu. Převodový poměr 5.2:1 je kombinovaný se silnou a dobře se držící kličkou, díky čemu mu nedělá problém ani navinuté těžších method a feeder košíků.

K produktu se přidává i dvojitá klička a jedna náhradní cívka.

Součástí balení je i k cívce navijáku dokonale pasující monofilový vlasec Method Feeder Pink. Pokud byste přemýšleli nad tím, že design jde na úkor kvality, nemějte obavy, vlasec je kvalitní! Patří mezi vlasce s menší průtažností, tak dokáže zprostředkovat dokonalý kontakt mezi háčkem a prutem.

Aby byl set kompletní, přidáváme i PINK pouzdro na pruty, který má jednu z největších předností je speciální rozměr. Na pouzdře je viditelné, že rozšíření pro naviják se tahá daleko od spodku pouzdra. Díky tomu v něm dokážeme přenášet pruty s různou délkou rukojetí. Vyrobeny z odolné látky, které pruty a navijáky ochrání před deštěm, blátem a poškrábáním.

Odolný zip se lehce používá. V zadní části se nachází pouzdro pro vidličky. Vpředu je zase přihrádka, do které dokážeme umístit část method výbavy nebo naše dokumenty. Díky ramennímu popruhu je lehce a pohodlné pro transport.

Jako dárek pro přítelkyni nebo ženu za příznivou cenu, ale i pro začátečníky. Sestava, která nezná kompromisy.

Celkový obsah setu:
- Prut Carp Expert Method Feeder Pink 3,6m 100-150g
- Naviják Carp Expert Method Feeder Pink Runner 5000
- 200m vlasce 0,25mm Method Feeder Pink
- Pouzdro Carp Expert Method Pink 135cm s 2 přihrádkami

DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos