CARP EXPERT NAVIJÁK LONG CAST METHOD NAVIJAK 6000
CARP EXPERT NAVIJÁK LONG CAST METHOD NAVIJAK 6000

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Volnoběžný systém cívky
Volnoběžný systém cívky

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Carp Expert LC Method 6000
 
Součástí EnergoTeam série CXP je naviják na dlouhé náhody Long Cast Method 6000 s volnoběžnou brzdou. Současná oblíbená method a feeder technika splní všechny nároky v LC vyhotovení, česky ve verzi na dlouhé náhody. V kombinaci s adekvátní technikou náhodu a dobře vybranou monofilová kmenovou šňůrou lze dosáhnout i místa nad 100 metrů (doporučený rozměr 0.22-0.25 mm).
 
V grafitovém těle dostalo místo 6 + 1 ložisek, převodový poměr je 5.2: 1. Vedle lehkém chodu se na naviják dostala přední brzda, která se nelepí.
 
Cívka a klika jsou vyrobeny z kovu, na klice je zvětšené držadlo, pro navinutí větších hmotností bude tento přístroj dokonale vhodný.
 
Naviják byl instalován se zadní volnoběžnou brzdou, jejíž výhody oceníme hlavně během nočního lovu, ale vzhledem k jejímu univerzálnímu využití může být výborným společníkem i během lovu dravých ryb. Na kovové cívce se nachází masivní kulatý kovový klip.
 
Shrnutím jde o naviják s dobrým poměrem cena-kvalita, který vyhovuje všem nárokům method a feeder techniky. Univerzální kus díky volnoběžné brzdě doporučujeme ik lovu dravých ryb.Naviják Carp Expert LC Method 6000

10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky Váha
20129-600 CARP EXPERT NAVIJÁK LONG CAST METHOD RUNNER 6000 969.00 CZK 60006+1Přední + volnoběžná brzda5,2:1GrafitKov0,30 mm / 280 m477 g


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos