This product is currently not available.
CARP EXPERT ROD POD NEO XXL
CARP EXPERT ROD POD NEO XXL
Carp Expert Neo XXL je spolehlivý rod pod zajímavého vyhotovení.

Nejočividnější vlastností je široká hrazda, která se vidličkou ve tvaru „U“ připojuje k rod podu. Nohy se připojují závity a pomocí jednoho uzávěru je můžeme prodloužit.
Podlouhlá osa se skládá ze dvou zesílených částí. Proto je méně náchylný ke skroucení, převážení, i tehdy, pokud jsou na něm rybářské pruty umístěné asymetricky.
Na stojanu dokážeme umístit 5 rybářských prutů, proto jej mohou používat i dvě osoby. Závitové konektory pro signalizátory záběr a vidličky se nacházejí v potřebné vzdálenosti od sebe, proto se vedle sebe vejdou i ty největší navijáky.
Zvláštní zajímavostí je, že dokážeme nastavit úhel sklonu nožiček! Pomocí uzávěru vedeme rod k vyšší stabilitě, nebo jej dokážeme nastavit výše, pokud to situace vyžaduje.
Složení je velmi jednoduché: vytáhneme držící vidličku buzz baru a umístíme ji do žádané polohy. Nožičky se závitem natočme na místo, potom hrazdy připevníme na vrch vidličky pomocí matek.
Tento proces zabere zhruba 1 minutu.

Vzhledem k jeho hmotnosti nepatří mezi nejlehčí rod pody, co může být při přenášení na větší vzdálenosti nevýhodou, avšak jen s touto hmotností jsme dokázali dostáhnout, aby byl potřebně stabilní.
Podobně i jeho délku můžeme korigovat umělohmotnými panty na horizontální ose. Do závitových držáků můžeme natočit jakýkoliv dostupný elektronický signalizátor a vidličku.
Prodává se s vyztuženým pouzdrem s rukojetí a přenášení.
Technické údaje:

- Materiál: Hliník + umělá hmota
- Délka: 120-170 cm
- Šírka hrazdy: 70 cm
- Na pět prutů
- Výška: 55-65 cm
- Rozměry pouzdra: 80x30x10 cm
- Hmotnost: 5 kg
CARP EXPERT ROD POD BASIC ČERNY
619.00 Kč
CARP EXPERT ROD POD DELUXE
2 849.00 Kč
1 999.00 Kč
CARP EXPERT ROD POD NEO COMPACT
1 769.00 Kč
CARP EXPERT ROD POD NEO ROBUST
2 389.00 Kč
CARP EXPERT ROD POD NEO GIANT
4 849.00 Kč
3 849.00 Kč
CAPTURE JAF ROD POD LUXURY TR-140
999.00 Kč
Žádné související články
No related videos