CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA PRO METHOD GIANT POGUMOVANÁ
Popis produktu

Pogumovaná podběráková hlava Carp Expert Pro Method Giant – jedním z nejdůležitějších bodů feeder lovu se ukrývá s podběrákové síti, proto se vyplatí vybrat z nejvíce doporučených modelů. Série Pro Method Giant je i mezi modely Carp Expert nadprůměrný kus, kromě svého moderního designu je také kvalitativně výjimečný. Výrobek vhodný i k lovu kapitálních ryb.

Pogumovaná podběráková hlava Carp Expert Pro Method Giant

Jedním z nejdůležitějších bodů feeder lovu se ukrývá s podběrákové síti, proto se vyplatí vybrat z nejvíce doporučených modelů.

Série Pro Method Giant je i mezi modely Carp Expert nadprůměrný kus, kromě svého moderního designu je také kvalitativně výjimečný.

Disponuje univerzálním závitem, který můžeme připojit k jakékoliv rukojeti a její hliníkový adaptér bezpečně udrží i větší ryby.

Dostupný ve dvou rozměrech, svým oválným tvarem jsou ideální i k podebírání kapitálních kaprů a amurů.

Díky pogumované síťce kromě toho, že do sebe nevsaje vnější vrstvu slizu ryb, nezasekne se do ní háček, co je během závodů velmi důležitý faktor, hlavně kvůli potřebné rychlosti a rytmu.

Rozměr oček síťky: 7x9mm

Řada podběrákových sítí, které nezklamou žádného profesionálního závodníka.
 



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Materiál Vlastnosti
71026-550 CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA PRO METHOD GIANT POGUMOVANÁ 60*50 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 439.00 CZK Pro Method Giant60x50x55 cmHliník+pogumovaná síťovina420 g
71026-555 CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA PRO METHOD GIANT POGUMOVANÁ 65*55 479.00 CZK Pro Method Giant65x55x55 cmHliník+pogumovaná síťovina440 g


CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA MONO ZÁVODNÍ
289.00 Kč
ENERGOTEAM PODBERÁKOVÁ HLAVA ZÁVODNÍ ET GHOST MESH
359.00 Kč
CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA ZÁVODNÍ BLACK SUPER CARP
399.00 Kč
CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA ZÁVODNÍ MICRO GHOST
439.00 Kč
CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA ZÁVODNÍ MONO STRONG
439.00 Kč
CARP EXPERT PODBĚRÁKOVÁ HLAVA ZÁVODNÍ EXCLUSICE CARP POGUMOVANÁ
599.00 Kč
Žádné související články
No related videos