CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnost
Nosnost

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Jednoduchá přeprava
Jednoduchá přeprava

Popis produktu

Série Black Shadow vzniká spojením vytříbenosti a modernosti, která se díky svému minimalistickému černému designu stane jednou z nejoblíbenějších sestav.

O této verzi série s 3 dílnými pruty můžeme vyhlásit, že poskytují dobré řešení pro všechny kapraře, kromě dobrého transportu jsou díky svému vyhotovení ideálními i k lovu největších kaprů.

Černý blank vyhotovený s použitím uhlíku IM10 umožňuje použití i větších hmotností, přičemž splní nároky dlouhých náhozů.

Na masivní držák navijáků doporučujeme použit navijáky na dlouhé náhozy, jako i navijáky na velké kapry. Kromě sedla navijáku stojí za zmínku 69 cm dlouhá rukojeť, která nabízí dokonalý úchop, který díky zeštíhlenému provedení s prostismykovým povrchem zabezpečí maximální komfort i při větších náhozech.

Má zesílenou řadu trojstopových oček a velkou zásobu síly a odolnosti, první očko velikosti 50 mm se nachází na druhém dílu, díky čemu může vlasec procházet očky a z cívky bez problému.

Při minimalistické designu model Shadow Carp modernizuje i uhlíkový klip na vlasec.

Black Shadow Carp je skutečně kompaktní kus v nabídce CXP, který je ideálním řešením pro rybáře milující kompaktní rozměry a lov větších ryb. 


65. dlhé náhody Naděje vládané na lov ve vzdálených místech a při překážkách, je v rybářech od počátku zakořeněná. IM10 uhlíkový materiál, díky své pružné vlastnosti vystřelí nástrahu na určené místo jako prak. O úspěšné zdolání ryby se postará dobře zatížitelný prut.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
6. SIC na dlhé náhody V současnosti se kladou stále větší nároky na výstroj na daleké náhozy. Při takovém prutě musí dokonale spolupracovat všechny jeho prvky. Přes co možná nejmenším počtu používaných oček velkých rozměrů probíhá šńůra skoro bez odporu, čím umožňuje dosáhnout doposud nedosáhnutelné vzdálenosti.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
13399-360 CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT BLACK SHADOW CARP IM10 3,60M 3.5LBS 3 1 469.00 CZK 3,6 m33,5 lbsB127 cm373 g
13399-390 CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT BLACK SHADOW CARP IM10 3,90M 3.5LBS 3 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 539.00 CZK 3,9 m33,5 lbsB137 cm412 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY
1 619.00 Kč
1 269.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
729.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
1 969.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
Žádné související články
No related videos