This product is currently not available.
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT SPOD NEO
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT SPOD NEO
Carp Expert Neo Zpod 5 lbs
 
3,75 metrový prut Spod prut je nejnovějším členem řady CXP Neo. Nenahraditelnou pomůckou moderní kaprárčiny je přesné krmení. K jeho dosažení mají rybáři několik metod.
 
Lze ho realizovat ze člunu, zakrmovací loďkou, kobrou či zakrmovacou lopatkou. Rybáří lovící ze břehu se často kvůli dosahovaným vzdálenostem krmení dostávají do potíží. K tomu nabízí dokonalé řešení Zpod prut, který je určen k dalekému krmení z břehu. Vyvinutý vysloveně ke krmení raketováním, spombováním, ale i k vrhacím košíčkům.
 
Se silou 5 lbs s ním lze naplnit a aplikovat i ty největší Spomby. Je vyroben z kvalitního IM10 karbonu, díky kterému umožňuje realizaci dlouhých a přesných náhozů. Dokonalé klouzání šňůry zaručuje 50 mm první očko a očka se SIC vložkami.
 
K dosažení potřebné síly k náhozu je mezi držákem navijáku a konce rukojeti vzdálenost 60 cm, což umožňuje masivní úchop. Dokonale se hodí ke krmení ze břehu, doporučujeme ho pro všechny rybáře nezávisle od zkušeností.
 
Může být dobrým pomocníkem i během lovu z hladiny během letního teplého období, kdy je cílem vytvoření mraků pomocí spombu.
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
729.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
1 969.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
1 469.00 Kč
Žádné související články
No related videos