CARP EXPERT NAVIJÁK CLASSIC RUNNER
CARP EXPERT NAVIJÁK CLASSIC RUNNER

Univerzální
Univerzální

Průběžné
Průběžné

Volnoběžný systém cívky
Volnoběžný systém cívky

Brzdný systém
Brzdný systém

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Naviják Carp Expert Classic Runner

Značka Carp Expert nabízí velmi rozmanitou škálu produktů pro lov nedravých ryb a rybolov kaprů. Také klasický naviják s volnoběžnou brzdou rozšiřuje tento segment, který může dobře posloužit i při lovu dravých ryb, pokud chcete mimo precizní přední brzdu využívat i přednosti volnoběžného systému.

Classic Runner, jak název napovídá, je klasický naviják s volnoběžnou brzdou, která splní požadavky rybářů ve 4 dostupných rozměrech. Největší rozměry nabízejí řešení i pro dlouhé nahození a lov větších ryb.

Tento model se také osvědčí na teleskopických a skládacích prutech, ať už jde o feeder, lov ze dna nebo lov dravých ryb.

K navijákům dostupná hliníková cívka má dokonalou kapacitu pro možnost navinutí i tlustší (0,30 mm-ové) šňůry.

Převodový poměr lze považovat za průměrný (5,2:1), s precizními spoji a kvalitní brzdou může posloužit i delší období. Pogumovaná klička se pohodlně drží, i proto při navíjení větších hmotností bude její pohyb plynulý.

Členové řady Classic Runner poskytnou adekvátní řešení pro všechny rybáře bez ohledu na věk. 


10. VOĽNOBEŽNÁ Zapnutím volnoběžné brzdy, která se nachází v zadní části navijáku, dokáží ryby stáhnout vlasec z cívky. Toto má důležitý úkol především v noci při lovu dravých ryb. Tvrdostí této brzdy můžeme regulovat maticí v zádní části navijáku. Důležité je, že při zdolávání musíme používat hlavní brzdu. Pro zdolávání není volnoběžná brzda vhodná, příliš velká zátěž může poškodit naviják. Při záseku musí být bojová brzda ve vypnutém stavu, protože může dojít k odmotání velkého množství vlasce, co může být příčinou vznikání velkého počtu uzlů. Navijáky s volnoběžnými brzdami jsou stále více populárnější. V současné době používá tento univerzální typ navijáků i zastánci klasického lovu ze dna a feederu.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Velikost Počet ložísk Brzdící systém Převodový poměr Materiál těla navijáku Cívka Kapacita cívky
20911-200 CARP NAVIJAK EXPERT CLASSIC RUNNER 2000 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 699.00 CZK 20003+1Přední brzda + volnoběžná brzda5,2:1GrafitHliník0,20 mm / 240 m


BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos