This product is currently not available.
CARPON M270 270CM PL GUMOVÝ ČLUN
CARPON M270 270CM PL GUMOVÝ ČLUN
PVC gumový člun CarpOn 270 cm se zrcadlem.

Spektrum rybářských potřeb se z důvodu změň ve výbavě a používaných technik neustále mění, rozšiřuje.

U moderních kaprařů lovících velké ryby se člun už stal skoro povinnou výbavou. Kde je povoleno zavážení, tam dokážeme vícenásobně zvýšit úspěšnost rybolovu, ale i při zdolávání kapitálních kusů může udělat skvělou službu, například na místech s velkým množstvím překážek. Kromě rybářů lovících nedravé ryby, sumcaři, případně přívlačoví rybáři, mohou mít úspěšnější den díky tomuto člunu, a to kvůli lehčím lovu na hranách a na místech, kde se kumulují ryby, co by mohlo být z břehu i úplně nemožné. Kovové či dřevěné čluny si bohužel vyžadují pomoc přívěsného vozíku a více námahy. Na tento problém nabízejí řešení PVC čluny, jejich kompaktní vyhotovení a hmotnost nabízejí všem rybářům výbornou alternativu, nezávisle od nároků na použití.

Čluny zabírají jen málo místa a spolu s příslušenstvím je můžeme připravit velmi lehce a rychle. Po nafouknutí jsou i s pádly okamžitě použitelné.

V závislosti od zvoleného typu, můžeme použít i externí motor.

Doporučujeme nejen rybářům, ale i milovníkům přírody, dovolenkářům u vody, díky kompaktním rozměrům jej můžeme kdykoliv využít. Nafouknutí trvá maximálně 10-15 minut. Díky robustnímu a odolnému vyhotovení nám bude dlouhá léta dobře sloužit. Jeho materiál velmi dobře odolává UV záření, oleji, opotřebení i slané vodě, čím zaručuje ve vodě stabilitu.


Technické parametry jsou následovné:

- Materiál 5 z vrstev PVC

- Rozměr člunu: 2,70x1,505x0.42 m

- Transportní rozměry: 1,10x0.63x0.34 m

- Vzduchové komory: 3+1

- Hmotnost: 47 kg (51 kg celé balení)

- Maximální počet osob: 3 osoby

- Maximální nosnost: 484 kg

- Maximální výkon motoru: 7.5 kW

Příslušenství:

- Taška na přepravu

- 1 ks lavička

- 1 ks pumpa

- 1 ks lepící sada

- 1 pár pádel