This product is currently not available.
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 6000 CAMOU
CARPON NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CPO 6000 CAMOU
Naviják CarpOn CPO 6000 Camo – s volnoběžnou brzdou.
Produkty CarpOn disponují pestrým sortimentem, mezi které patří i navijáky s volnoběžnou brzdou. Tělo navijáku CPO 6000 je grafitové, proto na hmotnosti nemohou být stížnosti. K němu pasující náhradní cívka je z grafitu. Model Camo disponuje jedinečným maskáčovým vzhledem.

Při převodovém poměru 5.2:1 byl naviják pro ještě lepší chod instalovaný s 5+1 ložisky. Typ s přední brzdou, který se doplnil zadní volnoběžnou brzdou, což bude velká pomoc během zdolávání. Volnoběžnou brzdu rádi využívají kromě feeder rybářů a rybářů lovících nedravé ryby i rybáři, kteří se zaměřují na dravé ryby. Při mnoha situacích je jeho použití výhodnější, ať je řeč například o nočním rybolovu.

Na cívku k navijáku se vejde 190 metrů vlasce o průměru 0,35mm, proto s menším průměrem vlasce není problém dosáhnout na vzdálenější lovná místa. Kovová klička má potřebně velkou část pro uchopení, díky čemu už není překážkou ani navinutí těžších montáží.

Produkt je dokonale univerzální řešení pro začátečníky i pokročilé rybáře, když se do popředí dostane poměr ceny a kvality. Můžeme jej používat k feeder, kaprařině i ke klasickým teleskopickým prutům.
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos