This product is currently not available.
ENERGO TEAM POWER SET JARNÍ NA SUMCE
ENERGO TEAM POWER SET JARNÍ NA SUMCE
Jarní Sumcový set Power

Lov sumce je vždy velmi příjemným a vzrušujícím trávením času. Největší dravec domácích vod může dosáhnout váhu i nad 100 kg, co zvyšuje adrenalin při lovu. Nikdy nemůžeme vědět, co se nám chytí na háček. Ale není jedno, s čím budeme lovit tyto dravce. K tomu nyní nabízíme profesionální sestavu, tento jarní Power sumcový set, který se hodí i pro pokročilejší rybáře.


Sumec se obvykle krmí většinou od března. Po tomto období, pokud máme dostatek štěstí a vědomostí, dokážeme zakopnout o cokoliv. Kromě štěstí už musíme „jen“ zdolat tohoto ušlechtilého protivníka, přičemž není jedno, jakou výbavu používáme.
Základ setu tvoří spolehlivý sumcový prut EnergoTeam Power Cat. Kevlarovým vláknem zesílený jemný uhlíkový materiál IM8 a zesílená řada oček se SIC vložkami umožní brutální boj a zdolávání, proto jej doporučujeme rybářům, kteří se zaměřují na největší sumce. Potřebně silná špička zaručuje dokonalý zásek i při záběru nad 100 metrů.
Díky vnější duplonové rukojeti během zdolávání dokážeme vyvinout mnohem větší sílu bez toho, aby se náš prut poškodil. Držák navijáku stabilně drží i ty největší navijáky, kterým je v naší sadě model Kona Astra 8000.
Astrra je robustními rozměry disponující naviják na velké ryby, který během lovu sumce dokáže zastat místo díky svému odolnému vypracování. V černém grafitovém těle umístěné 4+1 ložiska zaručují plynulý chod, který je kombinovaný s 5.0:1 převodem. Brzda optimálně dávkuje vlasec a disponuje dostatkem síly i během zdolávání větších sumců.
Zesílený překlapěč, jako i kované rameno, na konci kterého je robustní rukojeť, díky kterým není problém ani vedení větších hmotností, dokonce ani zdolávání kapitálních ryb. Zaručuje výborné držení.
Na masivní hliníkovou cívky navijáku se dostala hnědá 0,40 mm šňůra Catfish Braid v délce 150 m ze série Excalibur, která má dostatečná objem i k anténové metodě lovu sumců.
Ferenc Koos je jeden z našich největších domácích odborníků na lov sumců, i jeho slavnou klouzavou koncovou montáž si nyní může vypracovat každý, kdo si koupí tento set, protože se stane i majitelem Koos klouzavého kutilského setu, spolu s doplňkovými háčky.   

Obsah Koós setu:

- 1 ks trubičky s vnitřním vedením
- 2 ks korkové tělo
- 2 ks 6 cm-ových a 1 ks 8 cm-ových skelných vláken
- 1 ks  28 cm-ové skelné vlákno
- 1-1 malý-, a velký obratlík, nosnost obou 100 kg
- 1 ks 40 cm-ová pletená šňůra Aramid Leader
- 1 ks velkého háčku
- 1 ks 40 cm-ový monofilová návazcová šňůra
- 1 ks 29 cm-ová umělohmotná trubička

Kromě toho k vyhotovení dokonalé koncové montáže budeme potřebovat Koós klouzavý splávek a jedno velké koncové olovo, nebo klouzavé olovo, které uvázané na konec sestavy drží na místě naši montáž.

Set obsahuje návod sestavení s obrázky, pomocí kterého dokážeme rychle udělat vlastní sumcovou montáž.
Set nezávisle od zkušeností doporučujeme rybářům, kteří nepoznají kompromisy se chystají k úspěšnému ulovení největších sumců.

Celý obsah setu:

- sumcový prut EnergoTeam Power Cat 500-1000g 2,4m
- naviják Kona Astra 8000
- pletená šňůra Excalibur Catfish 8yarn Braid 150m 0,40mm
- kutilský set Koós klouzavý splávek
- 1 balení Kamasaki P8403BN sumcový háček rozměr 5/0 (4 ks)
 
DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos