This product is currently not available.
WIZARD TAŠKA NA PŘÍVLAČ 4 PŘIHRÁDKY
WIZARD TAŠKA NA PŘÍVLAČ 4 PŘIHRÁDKY

V Energo Team Wizard sérii v rámci lovu dravých ryb budou s produktem maximálně spokojení hlavně zastánci přivlačového rybolovu. Lov na přívlač má množství forem, z kterých mají rybáři možnost výběru z množství sortimentu nástrah. Avšak po jistém čase se uskladnění a převoz tohoto sortimentu může stát těžkým. K tomu je ideální volbou Wizard taška.
Přívlačová taška Wizard je produkt s výjimečně kompaktními rozměry, lehce se přenáší, je dobrou volbou pro stalking. Ramenní popruh je potřebně silný s nastavitelnými rozměry. Taška dostala voděodolný materiál, na její přední části má místo menší taška s rukojetí a klipovým vypracováním, kterou můžeme používat i zvlášť. Kromě ní se po bocích tašky nacházejí dvě síťované kapsy.
Vnitřní prostor je jednokomorový, v kterém se díky optimálnímu využití místa nacházejí 4 kusy stejných přívlačových krabiček s různým rozestavením příček. Rozměry krabiček: 27x18x4 cm
Dostaneme krabičky s 2 rozestaveními příček. Dvě se třemi stejnými částmi a 15 s libovolně nastavitelnými příčkami a 2 kusy s rozestavením 4+1 (4menší a 1 velká) se 14 nastavitelnými příčkami.
Selekci trojháčků a jiných nástrah můžeme v krabičkách vypracovat dokonale, čím vytvoříme praktickou skladovací a přenášecí jednotku.
Vnější rozměry: Výška: 20 cm Šířka: 30 cm Hloubka: 20 cm
Pokud to shrneme, tak sestava tašky a krabiček splňuje všechny nároky přívlačových rybářů, které je dostupný se stylovými zelenými prvky ladícími s pruty i navijáky Wizard série.
Produkt je vhodný pro všechny přívlačové rybáře, kteří chtějí své nástrahy skladovat systematicky a v bezpečí.

WIZARD TAŠKA PREDATOR MAX NA PŘÍVLAČ
1 039.00 Kč
WIZARD TAŠKA SNAPPER NA PŘÍVLAČ
699.00 Kč
WIZARD TAŠKA TETRA NA PŘÍVLAČ
599.00 Kč
WIZARD TAŠKA NA PŘÍVLAČ MASTER
539.00 Kč
WIZARD TAŠKA NA PŘÍVLAČ MXT
699.00 Kč
Žádné související články
No related videos