IBITE ŠPIČKA FEEDER - CARP EXPERT METHOD FEEDER
Popis produktu

Set iBite Feeder špičky - Carp Expert Method Feeder

Značka iBite zní zajímavě, dává předpokládat nějakou technickou novinku. To platí pro všechny produkty v sérii. Všechny produkty značky iBite se zakládají na nejčerstvějších novinkách a nejnovějším vývoji, usnadňují všední dny rybářů i čas strávený na vodním břehu a dělají ho ještě zajímavější.

Aktuální série produktů poskytuje zajímavé řešení feeder rybářům k nočnímu lovu. Produkt byl inspirovaný nočním lovem s kmitající špičkou. Pohled na prohnutou tenkou špičku v úplné tmě a vytažení ryby na břeh jsou úžasné momenty, avšak aby s nim mohlo dojít, musíme ve tmě vidět špičku prutu, k čemuž potřebujeme svítící patronu, lampu nebo jiné osvětlení, ale ty si často vyžadují kompromis nebo není při rybaření z náhlého popudu v tašce takovýto produkt.

Pro tyto problémy nabízí řešení iBite svítící špičky, které jsou založené na ledkově-bateriovém systému. Pro tento cíl je potřeba na konec feeder špičky umístit led zdroj světla s baterií a noční rybolov může začít. Po ukončení rybolovu je potřeba jen vytáhnout baterii z ledky a odložit ji, abychom ji při nejbližší příležitosti mohli použít.

Je to vhodné řešení i 1-2hodinovému rybaření z náhlého popudu.

Tento produkt je set kompletní ledkové feeder špičky, která je použitelná k Carp Expert Method Feeder sérii, umožňující použití koncového očka s ledkovým systémem.

Obsah:

- Baterie 211 - Průměr: 2.4 mm

- K ní náležející Led (dostupná ve dvou barvách)

- Náhradní špička Carp Expert Method Feeder s iBite očkem

Baterie 211 poskytují úplný jas přináležejícím ledkám po dobu minimálně 24 hodin.



Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Velikost Barva Materiál Vlastnosti Balení
IB330-367 IBITE ŠPIČKA FEEDER CARBON NA CARP EXPERT METHOD FEEDER PRŮMĚR: 3,4 MM ČERVENÁ + ČERVENÁ LED 459.00 CZK Carp Expert Method Feeder3 oz, Průměr: 3.4 mmČervenáCarbonČervená ledNáhradní špička + led + baterie
IB330-369 IBITE ŠPIČKA FEEDER SKLOLAMINÁT NA CARP EXPERT METHOD FEEDER PRŮMĚR: 3,4 MM ZELENÁ + ZELENÁ LED 399.00 CZK Carp Expert Method Feeder2 oz, Průměr: 3.4 mmZelenáSklolaminátZelená ledNáhradní špička + led + baterie


NÁHRADNÍ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
639.00 Kč
CARP HUNTER NÁHRADNÍ ŠPIČKA PLUS FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
221.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
213.00 Kč
NÁHRADNÍ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
221.00 Kč
Žádné související články
No related videos