This product is currently not available.
INTRUDER DVOJITÝ SET POWER FEEDER
INTRUDER DVOJITÝ SET POWER FEEDER

Set Intruder Power dvojitý feeder – Set obsahuje 2 výborné pruty Arno Intruder Heavy Feeder vyrobeny z kvalitního materiálu zpevněného s křížovým tkaním vláken čistého uhlíku. Dokonale se hodí k lovu na štěrkovištích, mrtvých ramenech, jezerech, ale třeba i k lovu ze dna v tekoucích vodách, kde proudění dovolí použití koncové montáže menší hmotnosti. Je i výbornou alternativou ke krmení na dálku.

Set Intruder Power dvojitý feeder

Set obsahuje 2 výborné pruty Arno Intruder Heavy Feeder vyrobeny z kvalitního materiálu zpevněného s křížovým tkaním vláken čistého uhlíku. Dokonale se hodí k lovu na štěrkovištích, mrtvých ramenech, jezerech, ale třeba i k lovu ze dna v tekoucích vodách, kde proudění dovolí použití koncové montáže menší hmotnosti.

K prutům dokonale pasuje naviják EnergoTeam Power Feeder velikosti 5000, ke kterému je přidaná cívka vlasec Method Feeder.

Verze Power Feeder 5000 je opatřena kuželovitou cívkou, která každým svým parametrem napomáhá dlouhým náhozům. Díky zvýšenému vypracování běží vlasec oproti tradičním cívkám mnohem volněji, čím dosáhne námi vybrané místo třeba i ve vzdáleností 100m.

Kromě cívky dostal místo v masivním grafitovém těle i spolehlivý mechanismus navijáku, vnějšek dostal příjemný černý design. O přeměnu záběrů na úlovek napomáhá velmi jemně nastavitelná precizní přední brzda s velkými lamelami, které se nelepí.

Dvojici prut – naviják doplňuje method set, který se skládá ze 4ks Carp Hunter method košíků a jedné plničky. Součástí balení je i návazec s nástrahovým trnem Carp Hunter, který je zodpovědný za jeden z nejpraktičtějších nástrahových lovů.

Do balení se dostal i praktický držák prutu a tyč, s nimi pohodlně umístíme prut dokonce na něj můžeme umístit i další výbavu bez pocitu přeplnění.

Výborná volba pro začátečníky nebo vyhledávače setů s příznivým poměrem ceny a kvality. S délkou 390cm s ním dokážeme vstoupit do tajů vzdálených feederových náhozů.

Jako bonus se do setu dostaly dvě balení svítících tyčinek, s našim setem tak můžeme dosáhnout i příjemný noční feeder lov.
K dvojitému Intruder setu pro dokonalou ochranu výbavy patří velikostně připadající pouzdro s 2 přihrádkami.

Celkový obsah setu:
- 2 ks prutů Arno Intruder Heavy Feeder 390 30-80 g
- 2 ks navijáků EnergoTeam Power Feeder 5000
- 2 ks 200m 0,25mm Power Method Feeder vlasce
- Carp Hunter method návazec s nástrahovým trnem
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- vidlička s rohatinkami
- 2 balení svítících tyčinek

DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos