This product is currently not available.
KAMASAKI RYBÁŘSKY BIČ JUNIOR
KAMASAKI RYBÁŘSKY BIČ JUNIOR
Rybářský bič Kamasaki Junior
 
Značka Kamasaki řadí ve své nabídce produkty s výhodným poměrem cena-kvalita. Součástí této série je i řada prutů vhodný k plavané v blízkosti břehu. Sérii Junior tvoří masivní a odolné biče, které díky moderním kompozitním materiálem použitým při výrobě dobře zvládají i těžké podmínky.
 
Jak naznačuje jejich název, doporučujeme je i pro mladší rybáře, protože při plavané se vše začíná, toto je alfou rybolovu. Právě při ní se lze naučit základní vázání háčku a plováku, používání olůvek a ulovit vlastnoručně uzavřeným montáží svého prvního cejna je ten pravý zážitek z rybolovu.
 
Série vhodná k lovu větších ryb, kaprů, gumování, vzhledem k jeho charakteru lze použít i hrubší, 1,6 pevnou gumu, návazec může být i 0,16 mm-ový.
 
Bez gumy k obyčejnému použití při letním lovu cejnů bude dokonalým výběrem silon kolem 0,14 mm s 1 gramové plovákem a malým háčkem velikosti 12-14.
 
Kratší varianty jsou ideální k ulovení nástrahový živé ryby nebo k lovu cejna v blízkosti břehu, a to pro děti i dospělé. 6 metrový varianta může být dokonalá volba i do tekoucích vod, pruty mají potřebné pevný hřbet.
 
Blanky dostali různé zbarvení s ohledem na rozměry, proto si každý snadno najde svůj oblíbený.
- 3 metry: modrá
- 4 metry: zelená
- 5 metrů: citronová
- 6 metrů: oranžová
 
Série doporučená nezávisle od zkušeností s dobrým poměrem cena-kvalita, dobré řešení i pro děti, vždyť díky materiálu dobře snášejí případná poškození způsobené nedostatkem zkušeností.
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI POWER POLE PRUT
539.00 Kč
Žádné související články
No related videos