This product is currently not available.
KAMASAKI KAPRAŘSKÝ JARNÍ DVOJ SET
KAMASAKI KAPRAŘSKÝ JARNÍ DVOJ SET

Jarní dvojitý kaprařský set Kamasaki

Jaro je pro mnohé začátkem rybářské sezóny, proto ani toto období nesmí zůstat bez výhodných setů.
Připravili jsme sadu s velice užitečnými a pestrými rybářskými produkty, doplňky a bižuterií, která nabízí kompletní rybářskou výbavu třeba i pro začátečníky, s níž budete připraveni na všechno.
Základ setu tvoří 2 kusy 3dílných prutů. Dnešní moderní rybáři lovící velké kapry si rádi rozšiřují výbavu o celou řadu nabízených doplňků a návnad, ale ve výběru prutů jsou opatrní. Právě pro ně je dokonalým řešením tento 3,6metrový boilies prut Super Carp. Sada s výhodným poměrem cena-kvalita umožňuje vyzkoušet si lov velkých ryb a boilies lov. I když má prut adekvátně pevný hřbet, je pružný. Díky materiálu dokáže do jisté míry tolerovat i začátečnické nezdary.

Jeho 3,5librová vrhací zátěž a rukojeť EVA poskytuje výborné řešení pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet a naučit se dlouhé nahazování, samozřejmě však s navijákem adekvátního rozměru 5–8000. Doporučujeme používat s ním navijáky s volnoběžnou brzdou a elektronické signalizátory, jelikož přilákat velké kapry bývá časově náročné, záběr může nastat kdykoliv a nevyplatí se přijít o životní úlovek.

Poslední 2 segmenty jsou taktéž součástí setu, 2 kusy navijáku Kamasaki Super Runner 6000 s volnoběžnou brzdou a 2 kusy elektronických signalizátorů záběru. Ke 2 navijákům samozřejmě přikládáme i šňůru o rozměru 0,25, která dokonale splní všechny nároky klasické kaprařiny.
Nesmějí chybět ani drobnosti. Kromě signalizátorů záběru jsme přidali 2 swingery, plus pro montáž také set Kamasaki Classic a předem připravený CH Boilie Rig, který bude dokonalým řešením pro aplikaci 20mm návnady Benzár Turbo boilies.

S myšlenkou na základní nároky rybolovu a maximální ochranu ryb se do setu dostal i antiseptický sprej a praktická podložka pod kapra Kamasaki. S nimi je tato sada kompletním rybářskou výstrojí.

Celkový obsah setu:
- 2 kusy Kamasaki Super Carp 3,6 m 3,5 lbs 3dílný prut,
- sada bižuterie Kamasaki Super Classic Carp,
- 2 kusy navijáku Kamasaki Super Runner 60 s volnoběžnou brzdou a 0,25 monofilovou šňůrou,
- návazec Carp Hunter Classic Boilie Rig,
- 2 kusy elektronických signalizátorů záběru,
- 2 kusy Eco swingerů – Benzár Turbo Boilies 250 g,
- antiseptický sprej Carp Expert Septocarp,
- podložka pod kapra Kamasaki 100 × 60 cm.

DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos