This product is currently not available.
KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO
KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO
Při sestavení sady Kamasaki Super Carp bolo bylo hlavním cílem, aby se začínající rybář dostal při nákupu k tomu, aby všechny součásti byly k jeho maximální spokojenosti. Snažili jsme se o to, aby jednotlivé prvky spolu harmonizovaly a byly možné pomocí nich vytvořit co nejvíc montáží, zvyšují tak možnost ulovení ryby, ať je řeč o jakékoliv vodě. Základ sady je prut Kamasaki Super Carp 3,5 lbs, který má adekvátně pevnou páteř k dlouhým náhozům, ale potřebně pružný k tomu, abychom minimalizovali riziko ztráty ryb. Dlouhé náhozy podporuje i dělená duplonová rukojeť, která zabezpečuje příjemné a stabilní držení. Přes velkou řadu SIC oček vlasec lehce proklouzává.
Dalším prvkem sady je naviják Kamasaki Super Runner s dvěma ložisky a volnoběžnou brzdou, který se dokonale hodí k prutu. K zapnutí volnoběžné brzdy potáhneme rameno v zadní části směrem dopředu, potom nastavíme regulátorem pod ním sílu brzdy a volnoběžná brzdy našeho navijáku je připravená k použití. V případě záběry dokážeme rukou, nebo otočením kličky přepnout na hlavní brzdu.
Cívky navijáků můžeme dokonale naplnit vlascem Kamasaki XXL o délce 1000 metrů. Silná, avšak odolný a pružný vlasec dobře odolává zamotávání. Sada by nebyl kompletní bez elektronického signalizátoru a stojanu, proto jsou součástí 2 kusy signalizátoru Carp Hunter Digital Starfish a kovový stojan na prut Basic, pomocí kterým můžeme bezpečně čekat na záběry. Pro správnou funkci signalizátorů záběru, musíme napnout vlasec, o co se postará Kamasaki Eco Swinger s pevným ramínkem. Pro výrobu koncových montáží jsme přidali olovo, průběžnou montáž, balení kaprařských návazců a pouzdrem na návazce s deseti přihrádkami a množstvím užitečných drobností. Jako nástrahu jsme tentokrát vybrali oblíbené 250 g Benzar Turbo Boilies. Nezapomněli jsme ani na bezpečné dopravení ryb na břeh, proto jsme přibalili Carp Hunter s obrovskou hlavou a dvoudílnou rukojetí pro lepší přenášení. Tak dostaneme sadu uspokojující základní, ale i pokročilé rybáře na boilies, s kterou je rybolov radostí.
DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos