L&K RYBÁŘSKY PRUT NA PŘÍVLAČ SPIN BLADE ELITE
L&K RYBÁŘSKY PRUT NA PŘÍVLAČ SPIN BLADE ELITE

Akce prutu
Akce prutu

Vedení nástrahy
Vedení nástrahy

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnost
Nosnost

Popis produktu

Přívlačový prut L&K Spin Blade Elite

Legendární a osvědčené přívlačové pruty Spin Blade dostaly nový, modernizovaný šat. Doplněné o zkušenosti Bély Lukácsiho nabízí rybářům jednu z nejlepších přívlačových sérií roku 2020.

Tento sortiment pokrývá snad všechny nároky rybářů preferujících medium a těžkou přívlač. Jsou dostupné ve 3 vrhacích zátěžích, které se od sebe odlišují barvami bandáží.

Blank je podobně jako předchůdci z prémiového IM12 karbonu, který je možné extrémně zatěžovat, vytváří dokonale prohnutý produkt, se kterým je možné sledovat a cítit každý pohyb umělých nástrah.

Velmi dobré řešení se zesíleným místem na těle prutu použité i u starých sérií zaručuje spolehlivost. Držák navijáku byl zmodernizovaný, na spodní části dostal upínací mechanismus, který výborně drží i největší sumcařské navijáky i při nejtěžších zdoláváních.

Oblíbená lamelová zatížitelná ručka samozřejmě zůstala, je důležitá k nastavitelnosti rovnováhy naviják-prut.

Nadprůměrnou úlohu dostala v rámci série úplně nová prémiová řada NT oček se Sic vložkami, která kromě zvýšeného zatížení s pletenými šňůrami maximálně zamezí i náhodnému namotání šňůry.

Je doporučený do stojaté i tekoucí vody. Dokonale se hodí ke gumové rybce-plandavce, ale ani dokonalé vedení největších wobblerů by nebylo pro žádnou variantu této série překážkou.


68. prívlač IM10 uhlíkové přívlačové pruty patří mezí nejoblíbenější. Charakterizuje je vyjímečná kvalita a citlivá špička, která zaznamená i ty nejjemnější záběry. Rychle tvrdnoucí materiál umožňuje rychle a úspěšné zdolávání i na místech s překážkou nebo hustou vegetací.
4. Členená rukoväť Stále víc rozšířenou je tzv. dělená rukojeť Její podstatou je, že ji tvoří kvalitní korek a houba. Kombinace těchto dvou prvků zaručuje stabilní držení třeba i s vlhkými rukami. Takto vyhotovená rukojeť zabezpečuje sebejistý lov, ať už je řeč o nahození, nebo zdolávání.
7. Extravagántný skrutkový japonský Šroubovitý držák je z důvodu jednoduché manipulace jedním z nejoblíbenějších typů držáků navijáku. Jeho vzhled se samozřejmě přůběžně mění. Na tento prut se dostala jeho elegantní obměna.
4. SIC splietaný Ze sicílium- karbidu vyráběné, tzv SIC očka díky jejich nízké hmotnosti a povrchu, který je odolní proti opotřebení patří mezi nejčastěji používané typy oček. Jejich vynikající fyzikální vlastnosti umožňují jejich využívání i při používání pletených šňůr, při kterých odolávají i vysoké třecí síle.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
13133-272 L&K RYBÁŘSKY PRUT NA PŘÍVLAČ SPIN BLADE 10-30G 2,70M ELITE 1 539.00 CZK 2,7 m210-30 gB141 cm186 g


BOKOR SPIN RYBÁŘSKÝ PRUT
1 769.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD CLASSIC JIG
929.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT
1 039.00 Kč
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
269.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT CARBON SOLID SPIN
1 499.00 Kč
L&K RYBÁŘSKÝ PRUT PROGUIDE
1 849.00 Kč
Žádné související články
No related videos