This product is currently not available.
L&K SET PROGUID MEDIUM 2,20M
L&K SET PROGUID MEDIUM 2,20M

Set L&K Proguide - Light 2,20m.

Přívlačová sezóna nesmí skončit bez cenově příznivých a všechny nároky splňujících sad, které nyní vznikly pod dohledem a na základě zkušeností Béla Lukácsiho, poskytující řešení pro většinu přívlačových metod.

Základ 10-28g setu Light tvoří 2,2m prut Pro Guide, velmi jemný prut, pomocí kterého víme vést i ty nejmenší nástrahy. Můžeme jej použít s tenkou nanofilovou nebo monofilovým vlascem, ale výbornou volbou je i nejtenčí pletená šňůra L&K. Díky její citlivost s ní dokážeme nástrahu prezentovat tak precizně, že ji nedokáže odolat žádná dravá ryba.

Prut tvoří dokonalý pár s navijákem Ryobi Ecusima s přední brzdou, který nezklame ani při extrémním nasazení. Vděčí za to hlavně výbornému vnitřnímu mechanismu a preciznímu brzdovému systému. K příznivé ceně patří i nadprůměrná kvalita jej řadí mezi nejoblíbenější navijáky. Prodává se s náhradní cívkou.

Mysleli jsme na další potřeby, proto je součástí setu i jedna cívka L&K Fine Braid. Díky teflonovému potahu má hladší povrch, proto lépe běží přes očka, přitom nabírá méně vody, čím umožňuje použití i v zimních měsících.

Pro dosažení maximální bezpečnosti jsme do balení přidali karabinky Duo- Lock, při kterých se netřeba obávat negativního ovlivnění pohybu ani nejmenších wobblerů.

Samozřejmě, v přívlačových setech nesmí chybět umělá nástraha, proto jsou součástí 3 balení Light Shot a 1 balení Floating Long Fly, které pro složení barev můžeme použít na přilákání všech dravých ryb na háček.

Přívlačový set L&K Light doporučujeme pro všechny přívlačových rybářů, díky němu bude i lov nejmenších dravých ryb příjemný odpočinek v tomto období, mimochodem, doporučuje jej sám Béla Lukácsi.

Celkový obsah setu:
- Přívlačový prut L&K Proguide 2.2m Light
- Naviják Ryobi Ecusima 3000
- Pletená šňůra L&K Fine Braid 0,12mm
- L&K Duo Lock Snap 0
- 3 balení L&K Light Shot plastic
- 1 balení L&K Floating Long Fly plastic

DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos