This product is currently not available.
RUBIN PICKER SET 3,30M
RUBIN PICKER SET 3,30M
Rubin Picker set 3,3m

Ani jedno rybářské období nesmí zůstat bez výhodného řešení nabízených setů, mezi kterými si díky jejich různorodosti každý rybář dokáže najít ten ideální, a to ať už pro sebe, nebo jako dárek pro blízkého člena rodiny, kterému můžeme tímto dárkem vylepšit výbavu.

Rubin Picker set byl vyrobený s myšlenkami na milovníky jemného lovu s kmitající špičkou.  


Oblíbená feederová technika se dostala mírně do postranní, ale také velmi jemné, pickerové pruty, které však dokáží přinést výbornou zábavu a vzpomínky svým majitelům. Mezi pickerovými pruty je jen málo prutů s vyšší vrhací zátěží (10-35g) s ponecháním jejich citlivosti, jako je to u Rubin Pickeru. Dvoudílná verze je velmi tenká, ale disponuje velmi silným blankem s velmi pevnými zády v rámci své kategorie. Sérii doporučujeme k picker lovu v tekoucích vodách nebo k lovu cejnů. Na prut se dostal dobře zatížitelná řada oček se SIC vložkami, k setu jsme přidali i špičky s dvěma úrovněmi citlivosti.

Výborná volna k lovu v úzkých místech prorostlých stromy, nebo k lovu z člunu.  

Prut jsme spárovali s navijákem CXP Neo Feeder 5000.

Naviják dostal kovovou kličky, která umožňuje lehké navinutí koncové montáže. Připojení je přesně, neplandá. Cívka je plytká, není potřebné na ni namotat několik 100 metrů vlasce, abychom ji po okraj naplnili. Naviják disponuje tzv, Baitrunnerem, což je systém volnoběžné brzdy, co znamená, že brzdnou silu dokážeme nastavovat pootočením jednoho tlačítka. Nepoužívejme ji však během zdolávání. Jen a jen tehdy, kdy máme rybářský prut položený ve vidličkách a čekáme na záběr. Silu volnoběžné brzdy můžeme nastavovat regulátorem v zadní části navijáku. Převodový poměr navijáku je 5,5:1, co umožňuje rychlé navinutí montáže.  5 ložisek zaručuje plynulý chod a precizní práci.

Set doporučujeme jako dárek, případně pro rybáře vyhledávající cenově výhodný Picker prut a naviják, nebo pro začátečník, pokud je potřeba výbavu, která se nám nepokazí při první vycházce.

Obsah setu:

- prut Rubin Picker 3,3m

- naviják  Carp Expert Neo Feeder 5000
 
MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJEČKOU A POWERBANKOU
849.00 Kč
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
769.00 Kč
539.00 Kč
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
429.00 Kč
299.00 Kč
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
2 909.00 Kč
2 159.00 Kč
CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
1 389.00 Kč
849.00 Kč
ARNO NAVIJÁK CONQUEROR 2000 DUOPACK
1 539.00 Kč
1 119.00 Kč
Žádné související články
No related videos