KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Popis produktu

Kamasaki Super Carp kaprový prut

Prut Kamasaki Super Carp nabízí řešení pro rybáře seznamující se s lovem kaprů a i pro zastánce této metody.
Firma Kamasaki seřazuje ve své nabídce výrobky s výhodným poměrem ceny a kvality. Její částí je i tento prut vhodný ke klasickému lovu ze dna nebo k lovu kaprů.

Dnešní moderní rybáři lovící velké kapry si rádi rozšiřují výbavu o množství nabízených doplňků a nástrah, ale jen opatrně jdou do výběru prutů. Pro ně je dokonalou verzí tento 3,6m kaprový prut Super Carp. Série s výhodným poměrem ceny a kvality poskytuje řešení k vyzkoušení si lovu velkých ryb.

Prut má adekvátně pevná záda, a přeci je pružný. Díky materiálu dokáže do jisté míry tolerovat začátečnické nezary.

Jeho 3,5lb vrhací zátěž a EVA rukojeť poskytuje výborné řešení k vyzkoušení a naučení se dlouhých náhozů, samozřejmě však s navijákem adekvátní velikosti 5000 – 8000. Doporučujeme s ním používání navijáků s volnoběžnou brzdou a elektronických signalizátorů, protože přilákání velkých kaprů je často časově náročné, záběr může nastat kdykoliv, nevyplatí se přijít o rybu našeho života. Dobrá volba pro kaprové začátečníky a pro rybáře hledající vybavení s výhodným poměrem ceny a kvality.

Nezávisle od zkušeností doporučený produkt.

Dostupný v 2-3 dílné verzi.


15. obyčajný Kompozitní karbonové pruty znamenají přechod mezi pruty vyrobenými na bázy uhlíku a prty ze skelných vláken. Jejich podstatou je, aby využily přednosti obou základních materiálů. Výsledkem je řada prutů, které jsou lehčí a pevnější, jako pruty ze skelného vlákna a odolnější proti vnějším fyzikálním vlivům jako karbonové pruty.
13. BOILIES DLHÉ NÁHODY Podobrobně jako na jiných boilies prutech, které jsou speciálně vytvořené na dosáhnutí na vzdálená místa jsme naistalovali delší rukojeť, která má přesně definovanou délku a tím pomáhá při úspěšném náhozu a zdolávání. Na konci rukojeti vytvořená duplonová koncovka, které ulehčí umístění prutu na rod-pode. Ani při výrazném a rychlém záběru nedovolí vyklouznutí prutu z gumové vidličky.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
3. SIC obyčajný Takzvaný SIC (sicílium- karbid) očka byly od začátku typické pro pruty nejvyšší kategorie. V současnosti s vývojem technologií jsou používané v širším okruhu. Díky nadprůměrné odolnosti proti opotřebení a vysloveně malé hmotnosti, se staly jedním z nejoblíbenější typů pro výrobce prutů.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
10713-360 KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP, 2DÍLNÝ, 3,5LBS, 3,60M 729.00 CZK 3,60 m23.5 lbsB185 cm442 g
10714-360 KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP 3,60M 3,5LBS 3 DÍLNÝ 769.00 CZK 3,60 m33.5 lbsB127 cm485 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY
1 619.00 Kč
1 269.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
1 969.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
1 469.00 Kč
Žádné související články
No related videos