WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT

Vedení nástrahy
Vedení nástrahy

Akce špičky
Akce špičky

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Popis produktu

Tento prut vytvořený pro ty, co mají rádi Drop Shot. Jeho speciální karbonový materiál je garancí k tomu, aby byl vhodný na tento způsob lovu. Prut je samozřejmě přizpůsobený tomuto způsobu trochu lehčí akcí a díky této vlastnosti s ním můžeme vodit i menší plastové nástrahy.
Pruty akce "B" můžeme označit za středně tvrdé, při kterých se působením zátěže ohýbá poslední třetina prutu. Během zdolávání pracují spolehlivě, možné je úspěšně používat i na užších místech.
68. prívlač IM10 uhlíkové přívlačové pruty patří mezí nejoblíbenější. Charakterizuje je vyjímečná kvalita a citlivá špička, která zaznamená i ty nejjemnější záběry. Rychle tvrdnoucí materiál umožňuje rychle a úspěšné zdolávání i na místech s překážkou nebo hustou vegetací.
17. JEDNORUČNÁ V okruhu přívlačových rybářů je stále více oblíbená malá nástraha, skoro bez hmotnosti a co možná nejvíc vytříbená montáž. Při lehké přívlači je nejúspěšnějším způsobem používání "jednoručního" přívlačového prutu. Rukojeť těchto prutů je výrazně kratší, jako při klasických přívlačových prutech.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
5. SIC odľahčený Při výrobě SIC oček se otevřela příležitost používání pěknějších, tenčích a v neposlední řadě mnoho lehčích oček proti starším typům. Díky jedinečným vlasnostem SIC, i tenké očka dobře odolávají silám vznikajícím při náhozech a zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
13188-210 WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT DROP SHOT, 2DÍLNÝ, 5-20G, 2,10M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 039.00 CZK 2,10 m25-20 g108 cm125 g


BOKOR SPIN RYBÁŘSKÝ PRUT
1 769.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ PRUT WIZARD CLASSIC JIG
929.00 Kč
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
269.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT CARBON SOLID SPIN
1 499.00 Kč
L&K RYBÁŘSKÝ PRUT PROGUIDE
1 849.00 Kč
WIZARD RYBÁŘSKÝ PRUT SAMURAI SPIN
1 079.00 Kč
Žádné související články
No related videos