This product is currently not available.
VÁNOČNÍ SADA CXP KŘESLO S OPĚRADLI + POLŠTÁŘ KAPR SE ŠUPINAMI
VÁNOČNÍ SADA CXP KŘESLO S OPĚRADLI + POLŠTÁŘ KAPR SE ŠUPINAMI
Vánoční sada Carp Expert křeslo s opěrkami na ruce + polštář kapr se šupinami – Sváteční období nemůže zůstat bez rybářských setů za výhodné ceny, které svou pestrostí umožňuje každému najít to pravé, ať už pro sebe, nebo samozřejmě pro své blízké. Sada CXP křeslo s opěrkami na ruce je pro všechny rybáře výbornou volbou, která je doplněna dárkem v podobě polštáře ve tvaru kapra se šupinami. Vánoční sada Carp Expert křeslo s opěrkami na ruce + polštář kapr se šupinami – Sváteční období nemůže zůstat bez rybářských setů za výhodné ceny, které svou pestrostí umožňuje každému najít to pravé, ať už pro sebe, nebo samozřejmě pro své blízké. Sada Carp Expert křeslo s opěrkami na ruce je pro všechny rybáře výbornou volbou, které díky své konstrukci zaručuje nosnost až 130 kg. - Disponuje sedací plochou 60 cm x 60 cm, přičemž v šířce i délce dává takovou podporu pro bederní část a stehnům, která v delším časovém období zaručuje výjimečné pohodlí oproti stoličkám tradičních rozměrů.
- Opěrka zad je extra vysoká a široká (70x60 cm), proto ať má rybáře třeba 200 cm, nebo nad 120 kg, na tomto křesle budeš zaručeně sedět pohodlně se zády v ideální poloze! Úhel sklonu můžeme měnit pomocí dvou velkých šroubů v široké nabídce úhlů - Výšku můžeme nastavovat od 40 do 55 cm, proto si i rybáři s vyšším předkolením najdou vhodnou pozici. Nemluvě o tom, že dokážeme lehce a rychle zvlášť regulovatelné nohy v okamžiku nastavit i na nerovném terénu. 6 cm nastavitelná patka poskytuje konstrukci potřebné držení a plochu. - Rozměr při přenášení 70x60x20 cm, proto zabírá malé místo vzhledem ke svým proporcím. - Disponuje velmi dlouhými a 5 cm širokými opěrkami na ruce, díky čemu si dokonale opřeme lokty - Látka Oxford se zesíleným šitím a čalouněnou hlavovou částí - Nosnost 130 kg!
20 milimetrový železný skelet mu zabezpečuje stabilitu a nízkou hmotnost (8kg!) Konec nepohodlným hodinám na vodním břehu s touto extra velkou a extra pohodlnou stoličkou. Charakterizuje ji jednoduché a kompaktní vypracování a pohodlné přenášení. Plus k setu patří i dárek v podobě plyšového kapra se šupinami, který bude příjemným překvapením pro kohokoliv nezávisle od věku. Doporučujeme pro všechny, kteří hledají kvalitní složitelnou stoličku, ale vhodná i pro začátečníky. Sada obsahuje:
- Carp Expert křeslo s opěrkami na ruce + 60 cm polštář kapr se šupinami
MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJEČKOU A POWERBANKOU
849.00 Kč
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
769.00 Kč
539.00 Kč
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
429.00 Kč
299.00 Kč
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
2 909.00 Kč
2 159.00 Kč
CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
1 389.00 Kč
849.00 Kč
ARNO NAVIJÁK CONQUEROR 2000 DUOPACK
1 539.00 Kč
1 119.00 Kč
Žádné související články
No related videos