This product is currently not available.
CARP EXPERT DOUBLE TIP JUNIOR UNI RUNNER COMBO 300
CARP EXPERT DOUBLE TIP JUNIOR UNI RUNNER COMBO 300

Carp Expert Double TIp Junior Uni Runner Combo 300

Carp Expert Double Tip vyplní díru na rybářském trhu.

Senzační boilies prut s vyměnitelným kmitajícím dílcem je jednoduše dokonalý pro rekreační lov. Nejkratší člen je výborným společníkem pro dětské rybáře, pokročilé rybáře nebo pro ty, kteří se se sportem právě seznamují.

Boilies špička je nenahraditelným výběrem pro ty, co loví amury, kapry, případně štiky s velkou nástrahou nebo při lovu ze člunu nebo při lovu ryb s výtlačnými záběry.

Kmitající špička dokonale dokonale pracuje s tradičními feeder košíky, i při lovu ze dna s olovem. Kromě toho můžeme tyto citlivé špičky použít k lovu candáta ze člunu nebo ze břehu. Doporučujeme: pro všechny varianty lovu ze dna.

Tělo vyrobené z karbonu IM10 disponuje výjimečnou zásobou síly a tím maximálně splňuje všechny nároky lovu kaprů ze dna.

S boilies dílcem dostaneme 3librový prut, se kterým můžeme nekompromisně realizovat moderní bolies lov, s feeder dílcem zase můžeme na vysoké úrovn realizovat techniku s jemnou montáží ze dna.

Výborné řešení pro rybáře, kteří by chtěli využívat obě metody, avšak nechtějí utratit celý majetek za koupi potřebné výstroje.

V setu je nyní tento užitečný prut v kombinaci s navijákem s volnoběžnou brzdou Uni Runner, který ho činí dokonalým k použití vícero metod.

Používání navijáků s volnoběžnou brzdou je v okruhu rybářů stále více rozšířené! Mnozí je používají k tradičnímu lovu ze dna, lovu dravých ryb, ale snad nejpopulárnější využití je k feeder lovu.

Podívejme se na nároky, které musí moderní feeder naviják s volnoběžnou brzdou splňovat:

- Jelikož je v tomto případě cílovou rybou kapr, kterého většinou lovíme na velké vzdálenosti, musíme naší výstrojí nahodit adekvátně daleko. Primárním prvkem je naviják a jeho provedení. Správné ukládání šňůry dokáže prodloužit naše náhody o desítky metrů. Díky pomalému zdvihu cívky se závity šňůry ukládají pěkně jeden vedle druhého, nekříží se, šňůra bude rovnoměrnější a bude snadněji běžet z cívky. Á propós cívka!

Náš naviják je instalovaný s rozměrnou cívkou s průměrem 60 mm, což nám pomáhá prodlužovat délku náhozu.

- Z hlediska materiálů jsme použili nejoptimálnější kombinaci. Extra tvrdý grafitový dům pro stabilní funkci vnitřního mechanismu a pro pevnost stopy navijáku. Cívka je hliníková, proto na ni můžeme navinout celou délku pletené šňůry, nebude se vzájemně poškozovat, opotřebovávat. Díky profilovanému okraji z něho šňůra běží bez nejmenšího tření. Velká kapacita šňůry proto umožní realizaci dlouhých náhozů, stejně jako případnou rezervu ke zdolávání větší ryby.

Na cívce se nachází klip na zavěření šňůry, díky jeho vypracování nepoškozuje šňůru a dokážeme s ním vždy aplikovat náš háček do stejné vzdálenosti.

Kovová je i klička, nedeformuje se ani při působení větších sil, nezpůsobuje jí problém ani navinutí 100gramového olova, čehož jsme si už bezpochyby všimli u některých navijáků.

Na navijáku je rolnička s ložiskem, která ani v nejmenším nepřetáčí šňůru. Často za zkroucení šňůry není zodpovědný naviják, ale očka prutu, na to vždy mysleme.

Zmínku si také zaslouží brzda v tomto navijáku. Jde o tradiční vícelamelový systém s přední brzdou, který pracuje precizně a hladce, dávkuje šňůru pravidelně a můžeme si být jistí, že bude pracovat bez vynechání a tím pádem i bez rizika ztráty ryby.

Jde zkrátka o výborný naviják střední kategorie. Díky preciznímu provedení a spolehlivému vnitřnímu mechanismu ho budeme úspěšně používat roky.

Obsah setu:
- Prut Carp Expert Double Tip 3,0m 3lbs
- Naviják Carp Expert Uni Runner 6000

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJEČKOU A POWERBANKOU
849.00 Kč
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
769.00 Kč
539.00 Kč
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
429.00 Kč
299.00 Kč
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
429.00 Kč
299.00 Kč
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
2 909.00 Kč
2 159.00 Kč
CARP HUNTER NAVIJÁK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
1 389.00 Kč
849.00 Kč
Žádné související články
No related videos