This product is currently not available.
L&K SPINBLADE ŠTIKA PŘÍVLAČOVÝ SET
L&K SPINBLADE ŠTIKA PŘÍVLAČOVÝ SET

Přívlačový set L&K SpinBlade Štika

Náš set SpinBlade na štiky doplněný o Ryobi naviják jsme poskládali podle rad Bély Lukácsiho, všechny jeho prvky prošly precizním výběrem a společně vytváří základ k úspěšné přívlači plné zážitků. V setu se nachází pletená kmenová šňůra, prut, naviják i návazec, stejně jako vylovovací kleště.

Základ setu tvoří Medium 30-80gramový SpinBlade. Blank je podobně jako předešlých z karbonu IM12, který je možné zatěžovat do krajností. Výsledkem je produkt prohnutý do dokonalého kruhu, s nímž je možné dokonale cítit a sledovat každý pohyb umělých nástrah.

Ecusima 4000 je jedním z nejoblíbenějších kusů řady navijáků Ryobi. Je univerzální, takže je použitelný s různými pruty s očky. Je extrémně zatížitelný, nezklame ani při přívlači na bolena. Vděčí za to výborně provedenému vnitřnímu mechanismu a preciznímu brzdovému systému. Nevyžaduje domácí údržbu, je třeba ho servisovat pouze jednou za rok či dva a nejde o nic jiného, než o vyčištění vnitřku a naolejování. Příznivá cena a nadprůměrná kvalita ho vyzdvihují mezi nejoblíbenější navijáky.

Mnohým rybářům překáží, že barevné šňůry ztratí po několika náhozech zbarvení a úplně vyblednou. To není typické pro L&K Fine Braid tvořící součást setu. Během dlouhého používání maximálně trošku vybledne a ani její speciální vrstvy se neodírají tak rychle jako u jiných šňůr. Oproti jiným šňůrám vydává tišší zvuk, což je důležité pro ty, kteří jsou na to citliví.

Nakonec se do přívlačového setu dostal ještě 1 kus návazce L&K Wolfrem, společně s vylovovacími kleštěmi, což může být nápomocné k dostání dravých ryb na břeh v různých pobřežních podmínkách.

Obsah setu:
- přívlačový prut L&K SpinBlade 240 Light 30-80 g
- naviják Ryobi Ecusima 4000
- pletená šňůra L&K Fine Braid 0,010 mm 150m
- vylovovací kleště Wizard Mini
- 1 kus L&K Wolfram Leader

DESKA NA ČIŠTĚNÍ RYB + DÁREK FILETOVACÍ NŮŽ
699.00 Kč
539.00 Kč
UDÍRENSKÝ SET
1 749.00 Kč
1 389.00 Kč
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RYB + VÁHA
899.00 Kč
699.00 Kč
BENZAR SET CLASSIC METHOD
3 159.00 Kč
2 159.00 Kč
BENZAR DVOJ SET CLASSIC METHOD
5 909.00 Kč
4 229.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
Žádné související články
No related videos