This product is currently not available.
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU KINGFISHER
ARNO NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU KINGFISHER

Naviják Arno Kingfisher s volnoběžnou brzdou

Pro všechny produkty značky Arno platí, že disponují výhodným poměrem cena-kvalita. Tyto produkty nabízejí výborné řešení i pro začátečníky.

Kingfisher je varianta s oblíbeným volnoběžným brzdovým systémem dostupná ve 3 rozměrech, kterou tvoří masivní grafitové tělo a hliníková cívka (+ náhradní grafitová cívka), čímž poskytuje skvělé řešení pro více metod lovu.

Má lehký chod, za což vděčí vnitřním ložiskům a mechanismu, který se nachází v jednoduchém, současně však masivním grafitovém těle. Kromě těla zaručuje dokonalé navíjení i větších hmotností také ergonomická klička.

Disponuje samozřejmě hliníkovou cívkou, vedle které dostala místo v balení i náhradní grafitová cívka.

Je instalovaný s nelepící se přední brzdou, které je doplněná zapínatelnou volnoběžnou brzdou, nacházející se v jeho spodní části. Podle nároků je možné nastavit její sílu, která umožňuje nastavit naviják jako volně běžící. To je velká výhoda při lovu s 2 nebo více pruty nebo při nočním lovu.

Všechny 3 univerzálně použitelné rozměry s adekvátní přední brzdou se hodí pro jakoukoliv metodu lovu ze dna nebo pro jinou metodu, od feeder lovu pro lov candáta.

Naviják doporučený nezávisle na zkušenostech nabízí super řešení pro ty, kteří hledají kvalitní naviják v příznivější cenové kategorii.
 

BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF
2 229.00 Kč
LINEA ALL BLACK NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCEM
729.00 Kč
LINEA VIGOR CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
539.00 Kč
LINEA HYPER CARP RYBÁŘSKÝ NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU
699.00 Kč
LINEA VIGOR NAVIJÁK S VOLNOBĚŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCEM
499.00 Kč
KAMASAKI NAVIJÁK SUPER RUNNER
489.00 Kč
Žádné související články
No related videos