CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT PLUS FEEDER
CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT PLUS FEEDER

Citlivost indikace záběru
Citlivost indikace záběru

Akce prutu
Akce prutu

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Nejmladší přírůstek v kolekci rybářských prutů carp hunter, který vzhledem k jeho větším vodícím očkům umožňuje nahazování do větší vzdálenosti. V období opadávání bílých květů z topolů nás ušetří od případných těžkostí. S odpovídajícím navijákem velikosti 50-60 a vlascem 0,20mm můžeme na otevřené vodě úspěšně zdolat i kapra nad 10 kg. Nejúspěšnější rybolov s tímto prutem zaznamenáme hlavně na jezerech a stojatých vodách.
Rozšířené pruty, při kterých pracují minimálně 2/3 prutu. Pruty "C" akce jsou tvrdší jako pruty s akci "D", ale i tak dostatečně měkké na to, aby během zdolávání účinně pohlitily vznikající zátěž a minimalizovaly hrozbu vyříznutí háčku.
6 feeder Kompozitní pruty jsou méně náchylné na vnější fyzikální působení, nárazy, bouchnutí, jako jejich karbonoví kolegové, proto jsou optimální při lovu na kamenných březích a na feeder nebo picker rybaření v extrémních podmínkách.
10. DUPLON RUKOVÄŤ (moderná) Tvarově tradiční členěná duplonovo - korková rukojeť oblíbeného vyhotovení. Její podstatou je, že houbová spodní část zaručuje stabilní uchopení i s mokrými rukami.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
5. SIC odľahčený Při výrobě SIC oček se otevřela příležitost používání pěknějších, tenčích a v neposlední řadě mnoho lehčích oček proti starším typům. Díky jedinečným vlasnostem SIC, i tenké očka dobře odolávají silám vznikajícím při náhozech a zdolávání.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
14083-361 CARP HUNTER RYBÁŘSKÝ PRUT PLUS FEEDER, 3+2DÍLNÝ, 40-80G, 3,60M 849.00 CZK 3,60 m3 + 240-80 g125 cm365 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT METHOD FEEDER PINK
1 889.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT NO LIMIT METHOD FEEDER
2 849.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT UNIVERSAL FEEDER
1 999.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT CONCOURSE FEEDER
2 999.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ PRUT CONCOURSE METHOD FEEDER
5 929.00 Kč
CARP EXPERT PRUT BLACK SHADOW TELEFEEDER
1 269.00 Kč
Žádné související články
No related videos