BENZAR MONO METHOD EGG RIG
BENZAR MONO METHOD EGG RIG

Záseknutí
Záseknutí

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Popis produktu

Benzar Mono Method Egg Rig

Série Benzár nabízí v okruhu lovu nedravých ryb široké spektrum produktů, které byly vyrobeny s ohledem na závodní zkušenosti Zsolta Benzára.

I tento předvázaný háček se silikonovým kroužkem maximálně splňuje nároky method lovu a umožňuje lov s oblíbenými Method Egg nástrahami.

Je výborným řešením k rapidům, několikahodinovým rybařením, i pro začátečníky, nebo jednoduše pro ušetření času, i díky použitým kvalitním materiálům je výbornou volbou.

V závislosti na rozměru tyto předvázané háčky výborně pracují se 6-8 i 10-12 mm Method Egg nástrahami, ale lze je používat i s jinými nástrahami nabídnutých pomocí silikonového kroužku.

Benzar Braided Method Mono Egg Rig-y se vyrábějí s kvalitními japonskými háčky.

Z hlediska šňůry padl výběr na oblíbenou Benzar Mono Feeder Hooklink, která je spolehlivým monofilním vlascem vhodným k method i feeder lovu. Díky teflonovému povrchu disponuje výbornými ukazateli odolnosti vůči oděru a to ve standardní délce 13 cm.

Tyto prémiové předvázané háčky nabízíme i do závodních podmínek, ovšem nezklamou ani během každodenního rybolovu.
 


6. NORMÁLNA BRADA

Jedna z nejpoužívanějších forem z mikroprotihrotem, kterých velikost závisí od tvaru, velikosti a metody použití háčku. O jeho velikosti můžeme říci, garantuje dokonalé zavšení a optimální držení ryby, přičemž zaručuje šetrné uvolnění ryby.


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Velikost Balení
42878-108 BENZÁR MONO METHOD EGG RIG 8 75.00 CZK 37.5 CZK/KS 82 ks/balení
42878-110 BENZÁR MONO METHOD EGG RIG 10 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 75.00 CZK 37.5 CZK/KS 102 ks/balení


KAMASAKI HÁČEK SODE NAVÁZANÝ
42.00 Kč
KAMASAKI HÁČEK CHINU NAVÁZANÝ
42.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K807BN
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K890BR
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK CARBON K807G
61.00 Kč
KAMASAKI NAVÁZANÝ HÁČEK SODE BN
61.00 Kč
Žádné související články
No related videos