CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ADIGE
Popis produktu

Elektronické signalizátory záběru jsou stále více rozšířené v okruhu rybářů. Lehce a přesně dostanou informace o záběrech bez toho, aby nepřetržitě sledovali prut. To se hodí především tehdy, kdy s druhým prutem lovíme na plavanou, co si vyžaduje nepřetržitou pozornost, nebo na signalizátor, který je několik metrů od nás.
Ale podívejme, s čím můžeme počítat, pokud se rozhodneme vyzkoušet signalizátor Adige.
- V případě signalizátoru dokážeme nastavit hlasitost zvuku (tlačítko ZA/VYPNUTÍ), tón zvuku a citlivosti. Ve všech třech případech máme k dispozici 8 úrovní, které v plné míře uspokojí nároky kaprařů. O změně úrovní se dozvíme kromě změny provázejícího tónu i zasvícením LED diod na levé straně signalizátoru. Pokud jsme na první úrovni, tak bude svítit jedna LED dioda, pokud ve druhé, tak dvě a tak dále. Tato řada LED diod signalizuje i intenzitu tahu. Čím je záběr agresivnější, tím více ledem svítí naráz. Po záběru ještě 20 sekund svítí signalizátor, abychom vždy přesně věděli, na kterém signalizátoru je záběr.
- Dokážeme nastavit i noční LED diodu, k tomu držíme stlačeno po dobu 3 sekund tlačítko „T“. Pokud je úroveň baterie slabá, podobně nám to oznamuje led svícením.
Zvláštní zajímavostí je doplněk chránicí prut, který dokážeme umístit na vrchní a zadní stranu signalizátoru, proto ani vehementnější záběry nestáhnou náš prut ze stojanu.
- Voděodolný, proto jej můžeme v jakémkoliv silném dešti nechat venku, nepromokne a v každém okamžiku signalizuje spolehlivě.
- 2,5 mm jack vstup, do kterého můžeme zapojit svítící swinger
- Závitový konec dokážeme připojit s jakoukoliv dostupnou vidličkou, rod podem
- Nemůžeme jej spárovat se sadou signalizátorů Carp Expert Adige
Technické údaje:
Baterie: 1 x 9 V 6LR61 / přístroj
Příkon během provozu: 30 mA
Příkon v pohotovostním režimu: 0,15 mA
Provozní teplota: mezi -30 °C a +70 °C


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Typ Zdroj Rozsah Vlastnosti
78006-120 CURP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU ADIGE 612 449.00 CZK Adige9V baterie (není součástí balení)200 mZabudovaný Snag Bar


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU
499.00 Kč
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU E-SENTIAL
2 769.00 Kč
2 159.00 Kč
BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU
429.00 Kč
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU STARFISH
279.00 Kč
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU PIAVE SET S PŘÍPOSLECHEM
2 469.00 Kč
CARP HUNTER ELEKTRONICKÝCH SIGNALIZÁTORŮ ALFA SET
1 769.00 Kč
Žádné související články
No related videos