MARUTO HÁČEK ODZ COUNTER ZH-19
MARUTO HÁČEK ODZ COUNTER ZH-19

Nosnost
Nosnost

Záseknutí
Záseknutí

Ostří háčku
Ostří háčku

Popis produktu

Odz série háčků jsou nejnovějšími výrobky japonské společnosti Maruto. Vyskakuje mezi ně jeden offset háček, Counter Hook. Použití offset háčků má nejdůležitější výhodu v tom, že naši umělou nástrahu na něho dokážeme umístit tak, že při používání se nezasekne do kořenů, kamenů. Tím dosáhneme, že naši umělou nástrahu dokážeme vést i na takové místa, kde je to s klasickými metodami nemožné. Dokonalá volba například ke Carolina Rigu, ale je dokonalý i s Cheburashkou, nebo právě s Winged Jiggem. Tak se bude pohybovat naše umělá nástraha, co možná nejvolněji, čím maximalizujeme šanci záběru. Jeho materiál je jedinečný, tenký, lehký, ale přeci velmi-velmi silný!
2. ROVNÝ HROT Rovně stojící hrot je jedním z nejstarších tvarů hrotu. V současnosti konečnou profilaci získávají moderními chemickými proces či lasery, který je vytrvalý a velmi úspěšný.
14. UCHO Ramínka ve tvaru lopatky jsou od začátku oblíbeným tvarem. Používají ho předešvím při velkých a středně velkých háčků. Jejich vázání je možné vyřešit jednoduchým uzlem. Oblíbený u boilies a feeder rybářů.
6. NORMÁLNA BRADA

Jedna z nejpoužívanějších forem z mikroprotihrotem, kterých velikost závisí od tvaru, velikosti a metody použití háčku. O jeho velikosti můžeme říci, garantuje dokonalé zavšení a optimální držení ryby, přičemž zaručuje šetrné uvolnění ryby.


Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Jednotková cena Velikost Barva Balení Verze
44000-002 MARUTO HÁČEK ''ODZ'' COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 (11KS/BAL.) 123.00 CZK 11.18 CZK/KS 2Černý nikl11 ks / baleníOffset


ABERDEEN JIG HÁČEK BZ
1.00 Kč
MARUTO HÁČEK ODZ SHOT ZH-15
123.00 Kč
MARUTO HÁČEK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P
123.00 Kč
MARUTO HÁČEK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
155.00 Kč
WIZARD WIDE GAP WORM OFFSET HÁČEK
88.00 Kč
WIZARD PRO-V JIG HÁČEK
88.00 Kč
Žádné související články
No related videos