CARP EXPERT PRUT BLACK SHADOW SPOD
CARP EXPERT PRUT BLACK SHADOW SPOD

Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnost
Nosnost

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Popis produktu

Prut Carp Expert Black Shadow SPOD

Pod značkou Carp Expert naleznete téměř veškeré vybavení pro všechny poddruhy lovu kaprů, které je předpokladem a podmínkou lovu nedravých ryb, samozřejmě v nejmodernějším provedení.

Série Black Shadow byla vytvořena v souladu s jednoduchostí a moderními stylovými prvky, se zcela minimalistickým černým designem, který bude jednou z nejoblíbenějších sestav pro moderní rybáře současnosti.

Dá se říci, že třídílné verze této série se svými příznivými transportními parametry a designem nabízejí každému kapraři vhodnou alternativu i pro ty největší kapry, přičemž nyní do této série přibyl i SPOD, neboli  prut na krmění.

Nelze krmit rukou nebo prakem s krmnou směsí nebo zrnitým krmivem na velké vzdálenosti a dokonce i vzdálenost boilies nahozených pomocí vrhací tyče je omezená. K překonání těchto vzdáleností bylo vynalezeno krmení rybářským prutem! SPOD Black Shadow má sílu 5 lbs, takže i ten největší Spomb lze bezpečně naplnit a nahodit.

Černým základem disponující blank je vyroben z uhlíku IM10, který umožňuje použití nejtěžších zátěží a je navržen i pro daleké nahazování.

Pro daleké hody a lov velkých ryb doporučujeme používat navijáky rozměru 50 a výše. Kromě držáku navijáku je rukojeť navržena s krásnou tenkou povrchovou úpravou pro dokonalé uchopení, s protiskluzovou povrchovou úpravou pro maximální pohodlí i při těch největších náhodách.

Jeho řada třístopých oček má zesílenou konstrukci a kromě pevnosti a nosnosti je první očko rozměru 50 umístěno na druhém dílci, proto se může šňůra dlouho odvíjet z cívky bez odporu.

Kromě minimalistického designu modernizuje modely Shadow Carp také karbonový klip šňůry.

Black Shadow Carp je opravdu kompaktní kousek z řady CXP s mimořádně dobrou transportní velikostí, který je profesionální volbou pro rybáře, kteří upřednostňují lov větších ryb.
 


60. obyčajný Objevení uhlíku IM10 znamenalo obrovský pokrok ve vývoji rybářských prutů. Proti starším prutům je charakterizuje ladnější a jednodušší vedení nástrahy a znásobení odolávání zátěži. Použitelné jako v hobby rybařině, tak i v soutěžních podmínkách.
22. Na dlhé náhody Opatřili jsme ho pro pruty umocňující daleké náhozy typickou delší rukojetí. Precizně definovaná délka umocňuje úspěch náhodů a napomáhá při zdolávání. Použitím adekvátní techniky hodu možné dostat koncovou montáž do velkých vzdáleností.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
6. SIC na dlhé náhody V současnosti se kladou stále větší nároky na výstroj na daleké náhozy. Při takovém prutě musí dokonale spolupracovat všechny jeho prvky. Přes co možná nejmenším počtu používaných oček velkých rozměrů probíhá šńůra skoro bez odporu, čím umožňuje dosáhnout doposud nedosáhnutelné vzdálenosti.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
13400-375 CARP EXPERT PRUT BLACK SHADOW SPOD IM10 3,75M 1 619.00 CZK 3,75 m35 lb132 cm405 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
729.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
1 969.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
1 469.00 Kč
Žádné související články
No related videos