CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT LONG CAST NEO


Váha, komfort
Váha, komfort

Přesnost náhozu
Přesnost náhozu

Vzdálenost náhozu
Vzdálenost náhozu

Popis produktu

Boilies prut Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs
3,5 lb prut na dlouhé náhody, je nejnovějším členem řady CXP Neo.
 
Klíčovým faktrorem v moderní kaprařině je dosažení žádoucích vzdáleností při lovu. K vzdálenému krmení poskytují Z pod pruty pružnost, ale jejich strnulost není vhodná k zdolávání, vedou k rychlé ztrátě ryby. Řešením tohoto problému jsou nové pruty Neo LC. Dlouhé náhody nejsou jednoduché, k jejich realizaci je nutná zkušenost a adekvátní provedení, díky nim lze dosáhnout i vzdálenosti 120-150 metrů. U precizní náhozové techniky je klíčová výstroj, která zajistí přesný a daleký hod.
 
LC série Neo prutů s pevným hřbetem vyrobena z karbonu IM10 poskytuje výborné řešení k dlouhým náhozům. S 3,5 librové variantami s koncovou montáží okolo 100-110 gramů, lze lehce dosáhnout náhozy nad 100 metrů.
 
Vzdálenost držáku navijáku od konce rukojeti je 60 cm, což zajišťuje potřebné stabilní držení k dlouhým náhozům. První očko má 50 mm, snadno v něm běží šňůra, materiál vložek oček je SIC. K dosažení požadované vzdálenosti už potřebujeme jen naviják adekvátního rozměru s velkou cívkou.
 
Při výběru šňůry se doporučuje rozměr 0.25, do menšího průměru se vyplatí jít jen v místech bez přítomnosti překážek. Doporučuje se používání pleteného vrhacího návazce nebo oblíbeného ztenčující se Shock Leadera. Zajímavostí prutu je protiskluzová spodní rukojeť, která zajišťuje výborný úchop a dlouhé náhozy.
 
Dokonalá volba i pro začátečníky, jelikož disponuje příznivou cenou, ale zkušenější rybáři ví jak opravdu využít potenciál skrytý v prutu.
 
Dostupný v 2 a 3 dílných variantách.
 
2-dílný varianta dává výbavě potřebné pevný hřbet. 3-dílný umožňuje snadnou skladovatelnost.

66. Boilies S boilies pruty vyrobenými s využitím IM10 uhlíkového materiálu můžeme úspěšně lovit z břehu, ale i metodou položení. Dynamicky tvrdnoucí prut rychle a účinně pohlcuje sílu zdolávané ryby, čím minimalizuje možnost ztráty ryb.
11. BOILIES RUKOVÄŤ (obyčajná) Pro boilies pruty typická jednoduchá a efektivní rukojeť. Precizně navržená délka a během výroby použitý stabilní a pohodlný duplonový povrch, který maximálním způsobem uspokojí nároky rybářů.
3. KLASICKÝ SKRUTKOVÝ DRŽIAK NAVIJAKU Na prut byl aplikovaný nejčastejši používaný šroubovitý držák navijáku. Jeho několik desetiletí trvající oblíbenost spočívá v jednoduchosti a spolehlivé konstrukci. Na připevnění navijáku slouží dvě umělohmotné části, z kterých je jednu možné připevněnit rozměrnou maticí.
6. SIC na dlhé náhody V současnosti se kladou stále větší nároky na výstroj na daleké náhozy. Při takovém prutě musí dokonale spolupracovat všechny jeho prvky. Přes co možná nejmenším počtu používaných oček velkých rozměrů probíhá šńůra skoro bez odporu, čím umožňuje dosáhnout doposud nedosáhnutelné vzdálenosti.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Počet dílů Vrhací zátěž Akce Přepravní rozměry Váha
13389-392 CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NEO LONG CAST, 3DÍLNÝ, 3,5LBS, 3,90M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 1 969.00 CZK 3,90 m33,5 lbsB139 cm420 g


CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT DOUBLE TIP
2 079.00 Kč
1 659.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ PRUT SUPER CARP
729.00 Kč
THE ONE RYBÁŘSKÝ PRUT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
4 159.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
1 389.00 Kč
CARP EXPERT RYBÁŘSKÝ PRUT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
1 469.00 Kč
CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRUT MAX1
1 349.00 Kč
Žádné související články
No related videos